• Početna
  • Lice
  • Novi Hydro Infusion tretman za vašu kožu lica nakon ljeta

Novi Hydro Infusion tretman za vašu kožu lica nakon ljeta


Vaše lice vaš je identitet u svijetu zbog čega ono zahtijeva njegu svih 365 dana u godini. No ljeto ovdje ima posebnu ulogu.

Hydro Infusion

Znoj i gradska prašina kroz vruće mjesece najveći su neprijatelji nježnom licu.

A kada ste kožu još dodatno izložili suncu, vjetru i soli koja se na koži zadržava nakon kupanja, ona gubi vlagu, peruta se, postaje gruba i zategnuta.

Vašem je licu, po povratku u svakodnevicu, potrebno osvježenje, potrebna mu je dubinska hidratacija.

Infuzija hidratacije

Mala tajna imena Hydro Infusion novi je anti-age hidratacijski tretman u našoj ponudi koji će vašem licu vratiti sjaj, vlagu i elasticitet u potkožje, umiriti je te opustiti.

Namijenjen je svim tipovima kože, a ponajviše zreloj i opuštenoj, odnosno, onoj kojoj je potrebna dubinska hidratacija kako bi se koža dovela u ravnotežu brzo i dugotrajno.

Ugodnom masažom tretiraju se lice, vrat i dekolte. Detoksicirajući efekt uklanja nečistoće, smiruje se upaljena koža te se djeluje protuupalno na osjetljivu kožu.

Dok ona nadražena i gruba dobiva baršunasti ten.

Sinergija metoda

Za prekrasne i vidljive rezultate zadužena je sinergija metoda unutar samog tretmana.

Prvi korak je Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazija koja će savršeno osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore te joj vratiti zdrav i njegovan izgled.

Slijedi faza vlaženja i restrukturiranja Contour lift formulom i Rebalance algama koje se na lice nanose opuštajućom masažom kistovima. One će vratiti koži sjaj i svježinu te će na sebe vezivati toksine i eliminirati ih iz kože.

Budući da su alge pozitivno nabijeni ioni, a toksini negativni, dobit ćemo efekt magneta. Zatim će se 20-minutnom terapijom Cell Jet ultrazvukom umiriti koža i napraviti međuprostori zahvaljujući kojima će sve prethodno naneseno još dublje prodrijeti u kožu.

Točnije, male molekule dubinski će ući u potkožje i nadomjestiti izgubljenu vlagu, a doći će i do lifting efekta.

Zadnji korak je opuštajuća Hydro Infusion maska.

Hydro Infusion

Cjelovit pristup

Cjelovit pristup svakom klijentu u Poliklinici Bagatin podrazumijeva specijalistički pregled i Visia analizu kože na temelju čega će se, uz određene indikacije kože, definirati kompletna preporuka tretmana i kućne njege za rekuperaciju kože.

Rezultat dobiven inovativnim Hydro Infusion tretmanom vidljiv je odmah. Dubinska hidratacija je vraćena, a kapaciteti vlage obnovljeni su duboko u potkožju.

Nakon samog tretmana, novim zdravim stanicama potrebno je osigurati i određene aktivne sastojke u kućnoj njezi kako biste održavali rezultate tretmana za što se preporučuje Reviderm dermokozmetika, uz neizostavno korištenje zaštitnog faktora.

Ako vas zanima više detalja o tretmanima lica u našoj Poliklinici ili se želite odmah naručiti na jedan od njih kontaktirajte naše osoblje telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr.

Kristina Ukalović, REVIDERM specijalist i licencirani edukator

Kristina Ukalović zaposlena je u Poliklinici Bagatin od 2011. godine. Od 2002. godine intenzivno se educirala na području kozmetologije te aparativnih metoda u kozmetologiji i medicini. Od 2002. pa sve do 2010. godine prolazila je brojne edukacije u inozemstvu te postala edukator za njemačku dermokozmetiku REVIDERM. Ubrzo je njihov novi koncept školovanja uvela i na naše područje, pod nazivom REVIDERM Akademija. Budući da ima položene sve stupnjeve akademije, jedini je licencirani REVIDERM edukator u cijeloj regiji.

Meni