×

info telefon +385 1 46 10 225

U medijima

Novi osmijeh zanosne glumice Ecije Ojdanić

Novi osmijeh zanosne glumice Ecije Ojdanić Gloria, 10. kolovoz 2017.

Život na kazališnim daskama i/ili život pred kamerama, kratki je opis života glumaca. Svoj su talent, strast, umijeće, znanje i vrijeme posvetili ovom životnom pozivu. On zahtijeva puno odricanja, discipline, ali i ljubavi prema tomu što radite. On zahtijeva i brigu o sebi i svome izgledu, a najveći je fokus na licu i osmijehu, na njihovoj ekspresiji kojom treba dočarati emociju lika kojem udahnjuju život. 

Pročitajte članak
Najpopularniji ant-age tretmani Poliklinike Bagatin

Najpopularniji ant-age tretmani Poliklinike Bagatin Story, 06. rujan 2017.

Paletom od preko 60 anti-age tretmana koje izvodi tim estetskih kirurga, dermatologa i medicinskih kozmetologa u Poliklinici Bagatin popravljaju teksturu i tonus kože te brišu bore. 

Pročitajte članak
Poznate dame znaju koje je rješenje za mladenačku svježinu

Poznate dame znaju koje je rješenje za mladenačku svježinu Diva, 09. rujan 2017.

Osim što zvuče neprivlačno, kirurški zahvati postaju suvišnu pored preko 60 anti-age tretmana koji se nude u Poliklinici Bagatin. Njih izvodi tim estetskih kirurga, dermatologa i medicinskih kozmetologa, a zaslužni su za popravljanje teksture, tonusa i elastičnosti kože, stimulaciju staničnih mehanizama odgovornih za obnovu tkiva, smanjivanje pora, redukciju hiperpigmentacije te brisanje bora. 

Pročitajte članak
Najpopularniji anti-age tretmani Poliklinike Bagatin

Najpopularniji anti-age tretmani Poliklinike Bagatin Elle, 20. rujan 2017.

Neinvazivne opcije pomlađivanja raznolike su i brojne, a Poliklinika Bagatin proslavila se najvećom ponudom anti-age tretmana u Hrvatskoj koji dokazano uspješno zamjenjuju kirurške zahvate. U ponudi je više od 60 anti-age tretmana u izvedbi vrhunskog tima estetskih kirurga, dermatologa i medicinskih kozmetologa. 

Pročitajte članak
Finale makeovera života

Finale makeovera života Story, 27. rujan 2017.

Dobitnica makeovera Poliklinike Bagatin i časopisa Story u vrijednosti od 100.000 kn, Anamarija Lozer Knapić, uspješno je završila i proslavila svoju fenomenalnu transformaciju!

Pročitajte članak
Što je Vistabel?

Što je Vistabel? Storybook, 30. rujan 2017.

Riječ je o prirodnom pročišćenom proteinu koji se dobiva iz bakterije Clostidium botulinum. Pažljivo i precizno apliciran u optimalnim količinama, opušta rad pojedinih mišića koji sudjeluju u mimici lica. Time se umanjuju i uklanjaju bore na licu koje nastaju upravo snažnim djelovanjem tih mišića. Vistabel se koristi već više od 20 godina u estetskoj kirurgiji i medicini upravo kao najučinkovitiji ‘brisač’ bora u zonama oko očiju i na čelu. 

Pročitajte članak
Istine i mitovi o rekonstrukciji grudi

Istine i mitovi o rekonstrukciji grudi Story, 11. listopad 2017.

U mjesecu borbe protiv raka dojke govori se o prevenciji te bolesti, no što je s hrabrim ženama koje su se već uhvatile u koštac s tom zloćudnom bolesti. O toj temi razgovarali smo s jednim od vodećih domaćih kirurga u tom području, dr. med. Dinkom Bagatinom, koji se u Poliklinici Bagatin najviše bavi estetskom i rekonstruktivnom kirurgijom, a član je i Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju.

Pročitajte članak
Što je Vistabel?

Što je Vistabel? ELLE, 20. listopad 2017.

Najpopularniji anti-age zahvat botulinum toksinom tipa a u svijetu je poznat kao botoks, a u Hrvatskoj i europi kao vistabel.

Pročitajte članak
Zubnim implantatima do promjene života

Zubnim implantatima do promjene života Story, 31. listopad 2017.

Dragoj Božici, voljenoj supruzi i majci, ostvaren je najveći san! Poliklinika Bagatin poklonila joj je potpuno novi osmijeh pomoću najčešćeg protetskog rješenja.

Pročitajte članak
Najbolji laserski tretmani iz Poliklinike Bagatin

Najbolji laserski tretmani iz Poliklinike Bagatin Ljepota i zdravlje, 01. studeni 2017.

U Poliklinici Bagatin laserom se mogu tretirati razne problematike kože – od prvih bora i staračkih pjega, do dubljih bora, kapilara i hiperpigmentacija, a mogu se ukloniti i dlačice te promjene na koži poput madeža, bradavica, ožiljaka, strija i tetovaža. Laseri su svoju svrhu pronašli i u stomatološkim terapijama, kao i u borbi protiv hrkanja – revolucionarnom tretmanu koji smo među prvima u svijetu uvrstili u ponudu. 

Pročitajte članak
Abdominoplastika promijenila mi je život

Abdominoplastika promijenila mi je život Story, 08. studeni 2017.

I sama Anamarija ne skriva svoje oduševljenje i ponosno pokazuje svoju novu figuru: ‘Osjećam se neopisivo dobro! Ostvarili su mi se snovi koje se nisam ni usudila sanjati. Ovo je novi početak mog života!’

Pročitajte članak
5 savjeta prije estetske korekcije grudi

5 savjeta prije estetske korekcije grudi Storybook, 30. studeni 2017.

Izgled nije jedini razlog za estetski zahvat korekcije grudi. Žene danas idu na operaciju kako bi vratile samopouzdanje i hrabrost, kako bi bile zadovoljne.

Pročitajte članak

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Donji grad

Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.