×

Gratis dental pregled

Naručite se

Maja Malić, dr.med. Specijalistica otorinolaringologije / Frana Folnegovića

Maja Malić, dr.med.

Dr. Maja Malić specijalizirala je otorinolaringologiju na Sveučilišnoj klinici u Skoplju. Dio specijalizacije odradila je na prestižnim Klinikama u Michiganu u SAD-u i Würzburgu u Njemačkoj. Usavršavala se i aktivno sudjelovala na brojnim međunarodnim tečajevima i kongresima iz otorinolaringologije i plastične kirurgije u Barceloni, Parizu, Milanu, Berlinu, Pragu, SAD-u, Hong Kongu, Nizozemskoj, Švicarskoj i drugdje.
Glavno područje interesa joj je plastična i rekonstruktivna kirurgija lica, funkcionalna i estetska kirurgija nosa te endoskopska kirurgija sinusa. Posjeduje veliko iskustvo u rino i rinoseptoplastikama, otoplastikama i minimalno invazivnim metodama pomlađivanja. Samostalno i u suradnji sa neurokirurzima i oftamolozima izvodila je kompleksne endoskopske operacije sinusa, baze lubanje, mozga i očne šupljine.
Po završetku specijalizacije je u Beču položila ispit iz otorinolaringologije pred Europskim vijećem i stekla naziv Fellow of the European Board of Otorhinolaryngology - Head and Neck Surgery (FEB ORL-HNS). Navedena titula dodjeljuje se otorinolaringolozima koji su uspješno položili pismeni i usmeni ispit na europskoj razini. Aktivni je član Europskog rinološkog društva i drugih domaćih i međunarodnih organizacija. 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.