×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Započela je nova sezona ekstremnih makeovera 23. ožujak 2016.

Novosti

Započela je nova sezona ekstremnih makeovera

Mijenjamo živote i vraćamo samopuzdanje novim kandidatima

Još jednom smo odlučili usrećiti niz žena i upravo je ovaj mjesec krenula nova sezona ekstremnim makeovera u emisiji In Magazin Nove TV. Ovo je poseban projekt za nas i naše doktore Dinka i Tomicu Bagatina, koji su tijekom prošlih sezona pomogli osobama kojima su kirurške operacije bile jedino rješenje, jer njihov problem nije bio samo estetski, već i funkcionalne prirode.

Ekstremni makeoveri

Iza naših doktora danas je više od 50 uspješno operiranih kandidata, s više od 100 uspješno obavljenih operativnih zahvata. Ekstremni makeover je omogućio osobama iz svih sfera života te iz raznih dijelova zemlje da poboljšaju svoj izgled i pozitivno promjene svoj život. Od početka, želja tvoraca emisije bila je predstaviti te priče na etički, osjećajan i prihvatljiv način.

Ove godine su se timu doktora pridružili i naši stomatolozi, dr.dent.med Mirna Munitić, specijalist oralne protetike i dr.dent.med. Krešimir Doblanović, specijalist oralne kirurgije. Kandidatima ćemo u samo nekoliko dolazaka, uz promjene na licu i tijelu, omogućiti i velike promjene na osmijehu uz pomoć dentalnih implantatakeramičkih krunica ili ljuskica. Rezultati će biti zapanjujući.

Ekstremni makeover

Prva od kandidatkinja ovogodišnjih ekstremnih makeovera je Mirta Grabić, prodavačica iz Osijeka. Mirta se cijeli život bori s odstojećim ušima, a u posljednjih nekoliko godina i s viškom masnih nakupina na području trbuha, ali i lošim zubima. Korekcija ušiju, VASER lipo ultrazvučna liposukcija i nove keramičke krunice, samo su neki od zahvata koji su Mirtu pretvorili u prekrasnu ženu punu samopouzdanja. Pogledajte video i otkrijte transformaciju prve kandidatkinje!

Ako vam se sviđa Mirtina transformacija i imate upita o zahvatima i tretmanima koje je napravila slobodno nam pišite mailom na info@bagatin.hr ili nas kontaktirajte telefonski na 01/46 10 225. 

Nove epizode možete gledati utorkom i srijedom u 17:35h. Pratite nas! 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".