×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Započela je Bagatin akademija za zaposlenike 19. studeni 2015.

Novosti

Započela je Bagatin akademija za zaposlenike

Zajedno učimo, zajedno krojimo našu budućnost!

Leonardo da Vinci je jednom rekao: „Učenje nikad ne može iscrpiti razum.“ I zaista je tako. Svakim danom učimo nove vještine, stječemo nova znanja i to nas čini boljima. Shvatili smo da kontinuirano učenje pomaže u stjecanju sigurnosti zaposlenika u svoje vlastite sposobnosti čime mogu brže, učinkovitije i s manje stresa ostvariti pred njih postavljene ciljeve.

Zato smo osnovali „BAGATIN AKADEMIJU“ koja je prve učenike, tj. sve naše zaposlenike, primila u svoje klupe u studenom 2015. godine. Naša akademija pruža jedinstvenu priliku edukacije i suradnje s timom vrhunskih stručnjaka te sudjelovanja u radionicama skrojenima baš za njih. Želimo da svi naši zaposlenici ovom edukacijom dobiju nešto što im  je važno i potrebno za rad, ali i da zajedno stječemo znanje, družimo se i radimo na ostvarenju misije i vizije naše Poliklinike te dugoročno nadmašimo očekivanja naših klijenata. 

Bagatin akademija
Bagatin akademija
Bagatin akademija

„BAGATIN AKADEMIJA“ je prilika za stjecanje znanja i vještina potrebnih za napredovanje u poslu, prilika za osobni rast i razvoj te za povezivanje cijelog tima. Educirajući se zajedno, stječemo neprocjenjivo vrijedno znanje, bolje razumijevanje sebe i drugih ljudi.

Naši edukatori su vrhunski stručnjaci u svojim područjima i veoma smo ponosni što imamo priliku s njima surađivati. Među njima su: Katarina Pavliša i Lana Horak iz tvrtke Prava formula, stručnjakinje za osobni razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima, Marija Kalinić - direktorica i vlasnica tvrtke Eppur Si Muove j.d.o.o. za savjetovanje, specijalizirana za poslovne edukacije, razvoj i implementaciju sustava upravljanja ljudskim potencijalima te edukacije za osobni rast i razvoj,  doc.dr.sc. Davor Perkov - znanstveni suradnik i profesor - docent na DIU Libertas međunarodnom sveučilištu s višegodišnjim iskustvom u razvoju timova i organizacija u području pružanja vrhunske usluge klijentima, Boris Blažinić - profesor psihologije, sudski vještak za psihologiju, predavač, trener, konzultant i licencirani "coach" za razvoj EQ i povećanje osobne i organizacijske učinkovitosti, te Jon Thedham – iskusni menadžer, konzultant, trener i poslovni "coach" koji ima dugogodišnje radno iskustvo diljem svijeta.

Bagatin akademija
Bagatin akademija

Visoki standard i konzistentnu kvalitetu svojih usluga, naša Poliklinika duguje svojim educiranim doktorima, medicinskim sestrama i kozmetolozima koji svoje znanje svakodnevno nadopunjavaju odlazeći na stručne kongrese, predavanja i radionice u Hrvatskoj i inozemstvu. Kontinuirana edukacija nam je omogućila pružanje najbolje usluge na svjetskoj razini, redovito prateći inovacije u estetskoj medicini, stomatologiji i kozmetologiji. 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".