×

Adventski popusti do 60%

Saznajte više

Tradicionalno darivanje djece iz centra "Vinko Bek“ 23. prosinac 2015.

Novosti

Tradicionalno darivanje djece iz centra "Vinko Bek“

Motivirani željom da što više djece i mladih provedu ove blagdane ispunjeni srećom i da novu 2016. godinu dočekaju sa osmijehom, nastavili smo naše blagdansko darivanje.

I ove godine posjetili smo Centar za odgoj i obrazovanje "Vinko Bek" kako bismo mladima pružili osjećaj darivanja. U suradnji s Konzumom, djecu smo razveselili slatkim poklon paketićima i igračkama, a također smo željeli unaprijediti uvjete edukacije i uz suradnju tvrtke Nove boje zvuka nabavili smo potrebnu audiovizualnu opremu (TV i glazbene linije) zajedno s detaljima namještaja kako bi 2016. godinu započeli u ugodnijem okruženju.

Tradicionalno darivanje djece iz centra "Vinko Bek“
Tradicionalno darivanje djece iz centra "Vinko Bek“

Djeca su za nas pripremili prekrasnu predstavu ispunjenu igrokazima, recitiranjem i glazbenim točkama te oduševili sve uzvanike svojim talentima i prenijeli svoj optimizam na sve nas.  

Tradicionalno darivanje djece iz centra "Vinko Bek“

Centar za odgoj i obrazovanje "Vinko Bek", Zagreb, ustanova je za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju slijepe i slabovidne djece, mladeži i odraslih. Osnovan je 1895. na inicijativu Vinka Beka, našeg prvog tiflopedagoga. U ono vrijeme bila je to jedina ustanova za obrazovanje slijepih u ovom dijelu Europe.

Danas je Centar ustanova socijalne skrbi, u kojoj se osobe oštećena vida rehabilitiraju po specifičnim programima, a školuju se po programima Ministarstva znanosti,obrazovanja i sporta. "Vinko Bek" je ujedno resursni centar za cijelu Hrvatsku.

Cilj ove akcije je pomoći onima kojima je to najpotrebnije u ovo blagdansko vrijeme, a u isto vrijeme senzibilizirati i educirati javnost o radosti darivanja i pomaganja drugima. Svijet bi bio puno ljepše mjesto kada bi svaki dan bili svjesni činjenice da sasvim malim postupkom nekome možemo učiniti veliku stvar. Zapamtite, nijedan doprinos nije premalen!

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.