×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Sudjelovanje naših stomatologa na Nordic Institute of Dental Education u Finskoj 07. lipanj 2016.

Novosti

Sudjelovanje naših stomatologa na Nordic Institute of Dental Education u Finskoj

3D Imaging and Diagnostics course u Helsinkiju

Nordic Institute of Dental Education organizirao je 3D Imaging and Diagnostics course u Helsinkiju, u vremenu od 15. do 20. svibnja, kojeg je posjetio i dentalni tim Poliklinike Bagatin. Ivan Sertić, naš doktor dentalne medicine, prošao je basic i advanced 3D Imaging and Diagnostics course, dok je naša specijalistica stomatološke protetike, Mirna Munitić, prošla advanced 3D Imaging and Diagnostics course. 

Doktori na edukaciji

Predavanja je održao Bart Vandenberghe, osnivač i predavač u Advimago Center for advanced oral imaging, autor i koautor brojnih publikacija u Journal of Oral i Maxillofacial Research, te član centralnog vijeća European Academy of Dentomaxillofacial Radiology.

Dijagnostika je bitan korak pri određivanju medicinskog zahvata. Moderna dijagnostika, poput Planmeca CBCT uređaja sa višestruko smanjenom dozom zračenja klijenata, pomaže u dijagnostici i određivanju terapijskog postupka. U konačnici omogućuje točno pozicioniranje implantata kako bi završni protetski rad bio funkcionalno i estetski izvrstan. Digitalne rendgenske snimke zuba i čeljusti omogućuju nam detaljan uvid i analizu anatomskih osobitosti zuba, dijagnostiku karijesa i granuloma, stanje i debljinu kosti prije implantoloških zahvata kao i stanje propadanja kosti uslijed parodontitisa.

Sudjelovanje našeg dentalnog tima na Nordic Institute of Dental Education

Na edukaciji su se naši liječnici upoznali i sa novim Planmeca Creo 3D printerom koji predstavlja novost na tržištu i otvara novu dimenziju stomatologije. Poliklinika Bagatin je jedan od referentnih centara za uređaje finske kompanije Planmeca, globalnog lidera u proizvodnji dentalne opreme sa sjedištem u Helsinkiju.

Veselimo se svakodnevnoj upotrebi Planmeca Promax 3D uređaja jer našim klijentima uz najsuvremeniju tehnologiju i edukaciju nudimo najbolju uslugu.

Poslovni uspjeh naše Poliklinike leži u stručnosti, proaktivnosti i trudu zaposlenika. Vjerujemo kako kontinuirane edukacije i usavršavanja pridonose ostvarenju našeg poslovnog uspjeha, stoga neprestano ulažemo u razvoj svojih zaposlenika. 

Dr. Mirna Munitić i Dr. Ivan Sertić

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".