×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

REVIDERM dermokozmetika u novoj kampanji 11. kolovoz 2015.

Novosti

REVIDERM dermokozmetika u novoj kampanji

Tatjana Jurić, Mirna Medaković – Stepinac i Ana Vilenica u ulozi ambasadorica 

Naš dugogodišnji partner REVIDERM započeo je prvu veliku kampanju s trima poznatim ambasadoricama Anom Vilenicom, Tatjanom Jurić i Mirnom Medaković-Stepinac. Suradnja između REVIDERMA i ove tri prekrasne dame započela je vrlo jednostavno. Svaka od triju ambasadorica iznimno je zadovoljna REVIDERM dermokozmetikom i redovito je koristi svaki dan. Najviše su oduševljene individualnim pristupom prema svakom tipu kože i to je ono po čemu se REVIDERM dermokozmetika razlikuje od svih ostalih.

REVIDERM dermokozmetika u novoj kampanji

Voditeljica naše Poliklinike u Green Gold Toweru Kristina Ukalović, koja je ujedno specijalist i edukator REVIDERM akademije, osmislila je ovu posebnu kampanju kojom je željela javnost upoznati sa svim prednostima ove vrhunske dermokozmetike. Naša Poliklinika je već godinama edukacijski i referentni centar REVIDERM dermokozmetike za cijelu regiju, a isto tako već godinama koristimo njihove preparate u velikom broju tretmana za lice i tijelo, što uvelike doprinosi rezultatima. Prekrasne fotografije potpisuje naša prijateljica i dugogodšnja suradnica u izradi naših kampanja, poznata fotografkinja Marija Milin, a za frizure i Make Up su se pobrinuli poznati vizažist Saša Joković i frizer Mijo Majhen. 

REVIDERM dermokozmetika u novoj kampanji
REVIDERM dermokozmetika u novoj kampanji

Dermokozmetika s inovativnim formulacijama

REVIDERM je sustav za njegu kože koji dolazi iz Njemačke i temelji se na najnovijim istraživanjima moderne dermatologije i kozmetologije. Vlastiti mehanizmi zaštite kože se uz pomoć REVIDERM dermokozmetike jače aktiviraju te reagiraju brže. Tako se prirodni procesi regeneracije kože stimuliraju te se proces starenja usporava.

U suradnji s međunarodnim istraživačkim skupinama, samo posebno odabrani i potvrđeni aktivni agenti uvrštavaju se u njihove inovativne formulacije. Visoke standarde jamči stalna kontrola kvalitete učinkovitosti i sigurnosti. Osim samog izbora aktivnih agenata, za optimalan rezultat odgovorna je i njihova koncentracija.

Tri linije dermokozmetike

Prekrasna glumica Mirna Medaković - Stepinac odlučila se za REVIDERM Skintelligence liniju koja je obogaćena najkvalitetnijim peptidnim sastojcima koji ublažavaju znakove starenja, reduciraju bore, te dubinski hidratiziraju i sprečavaju propadanje stanica. Ova linija inače je namijenjena normalnoj i zreloj koži lica.

Za Cellucur Cosmeceuticals liniju odlučila se glumica Ana Vilenica, a riječ je o liniji dermokozmetike razvijenoj za održavanje kože koja zahtjeva posebnu njegu. Asortiman za njegu kože nudi učinkovita rješenja za kožu s nesavršenstvima uzrokovanim hormonima, kuperozom (popucalim kapilarama), nadražajima, celulitom ili ožiljcima.

REVIDERM Premium Skindesign 4D liniju, koju je odabrala prekrasna voditeljica Tatjana Jurić, karakterizira poseban intenzitet i potpun učinak. Sastoji se od visoke koncentracije aktivnih sastojaka koji prodiru u sve dimenzije kože i selektivno razvija njihove učinke. Osim što njeguje, ona štiti, regenerira i zaustavlja proces starenja kože.

REVIDERM dermokozmetika u novoj kampanji

U ponudi naše Poliklinike možete pronaći veliki broj REVIDERM tretmana lica za rješavanje raznih problematika kože poput bora, hiperpigmentacija i kuperoze, a dolaskom na tretman ili konzultacije, od naših medicinskih kozmetologa i REVIDERM stručnjaka, možete dobiti preporuku za korištenje odgovarajućih preparata iz REVIDERM dermokozmetike.  

Sve informacije o preparatima možete dobiti i od našeg osoblja ako nas nazovete na 01/46 10 225 ili nam se obratite mailom na info@bagatin.hr.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".