×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Prvi korak veličanstvenog Story makeovera 19. srpanj 2017.

Novosti

Prvi korak veličanstvenog Story makeovera

Putovanje do željenog izgleda za Anamariju Lozer Knapić, dobitnicu našeg vrijednog makovera u vrijednosti od velikih 100.000 kn koji smo organizirali zajedno s časopisom Story, je krenulo! 

Prvi korak u ovoj životnoj transformaciji bile su konzultacije s doktorom Dinkom Bagatinom na odjelu estetske kirurgije.

Najveći problem predstavljao joj je višak kože na trbuhu koji je posljedica čak tri trudnoće, ali i gubitka nevjerojatnih 30 kilograma.

Kilogrami su prije godinu dana nestali, no višak kože je i dalje ostao što je Anamariji činilo velike estetske, zdravstvene, ali i psihičke probleme. Odlazak na plažu ili bazen s dječicom postao je noćna mora, a steznik njezin nerazdvojni prijatelj jer ga je nosila gotovo po cijele dane.

Web-novosti_PB_848x364px_498

Doktor Dinko Bagatin, plastični i rekonstruktivni kirurg, obavio je konzultacije i snimanje na Vectra XT 3D uređaju. Vectra je fotosimulator, prvi i jedini takav u Hrvatskoj, koji stvara projekcije rezultata samog zahvata zahvaljujući mnogobrojnim integriranim kamerama dajući kvalitetne i trodimenzionalne fotografije cijelog tijela.

Tako je Anamarija već na prvim konzultacijama mogla vidjeti kako će njezino tijelo izgledati za nekoliko mjeseci nakon zahvata abdominoplastike, VaserLipo ultrazvučne liposukcije te High definition sculptinga tijela.

Web-novosti_PB_848x364px_500

Abdominoplastika ili 'tummy tuck' je zahvat kojim se tretira jako opuštena koža i mišići na trbuhu, i to uglavnom nakon trudnoće, odnosno, poslije velikog povećanja tjelesne težine i  gubitka iste.

Paralelno s ovim zahvatom doktor Bagatin kombinirao je i VASERlipo ultrazvučnu liposukciju. Ova najmodernija tehnologija za oblikovanje tijela, pomoću ultrazvučne energije, grije i topi masne stanice koje se potom lako isisavaju, točnije, uklanja se sav višak potkožnog masnog tkiva.

xxxx

High Definition Sculpting tijela nova je metoda oblikovanja, kojom se uklanjaju masne naslage s jednog mjesta te ih se raspodjeljuje na drugo područje čime se stvaraju prirodne konture na mišićima, a rezultat je sportsko i oblikovano tijelo. U Anamarijinom slučaju, doktor Bagatin je uklonjenim viškom masnog tkiva dodatno oblikovao stražnjicu i time joj oblikovao novu tjelesnu konturu.

Web-novosti_PB_848x364px_501

Prije samih zahvata Anamarija išla na obavezan anesteziološki pregled te na SECA mBCA 515 medicinsku analizu sastava tijela i Styku 3D skeniranje obujma tijela. Zahvaljujući najmoćnijoj 3D kameri na svijetu, u svega 30 sekundi nastalo je više od 600 detaljnih infracrvenih slika i preciznih mjera opsega kukova, bedara, struka i grudi. 

Danas se uspješno oporavlja od navedenih zahvata i svakodnevno odlazi na kontrole i snimanja kako bi se pratio njezin napredak iz dana u dan. Promjena je sada već vidljiva na očigled, a rezultati su svakim danom sve bolji. Koliko dobro njezin oporavak prolazi i koliko je zadovoljna dosadašnjim postignućima, sama nam je opisala u videu u nastavku:

Paralelno s oporavkom Anamarija je krenula na sljedeći korak – konzultacije u Centru za oblikovanje tijela.

Kako bi uspješno održavala svoju novu liniju i postigla taj željeni izgled, potrebni su joj tretmani za oblikovanje tijela. Zerona hladni laser uklonit će masno tkivo, reducirati celulit i zategnuti kožu bez negativnih nuspojava.

Kombinirat će se, naravno, s tretmanom limfne drenaže, ali i Venus Legacy multipolarnom radiofrekvencijom kojom će se zategnuti opuštena koža te Med Contour ultrazvučnom terapijom.

Nutricionistica Petra Pažin definirala joj je novi plan prehrane te izradila smjernice koje će joj pomoći u izboru optimalnih namirnica i fizičke aktivnosti (nakon potpunog oporavka). 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".