×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Prvi „beauty“ vodič za sve buduće mladenke 12. veljača 2016.

Novosti

Prvi „beauty“ vodič za sve buduće mladenke

Savjeti naših stručnjaka, frizerskog salona „Teuta“, vizažistice Dajane Pajkić i eNVy room-a

Vjenčanje je odličan izgovor da konačno poradite na suzbijanju problema s kožom lica, celulitom ili da konačno pronađete pravu nijansu plave boje za kosu te konačno pustite nokte, ali i da napokon nađete idealan kroj svečane haljine koji odgovara vašoj figuri.

Vodič za mladenke

Kako bismo vam olakšali odluke i dobro vas pripremili za vaš dan kojeg ćete pamtiti cijeli život okupili smo vrhunske stručnjake u svojim područjima. Stoga, ako vas zanimaju savjeti i tretmani za izgled kože lica i tijela, savjeti za blistav osmijeh, idealnu vjenčanu frizuru, make up i haljinu, onda je naš Vodič za mladenke idealno štivo za vas. 

TIM STRUČNJAKA ZA VAŠE VJENČANJE

Tim stručnjaka

Tim naše poliklinike 

Zdrava, čista i sjajna koža najbolji su temelj za make up , a ako želite u potpunosti zablistati na dan svog vjenčanja, onda trebate pozornost obratiti i na izgled svojih zubi. Maksilofacijalni kirurg, dr.med. Tomica Bagatin i dr.dent.med. Mirna Munitić, speci­jalistica stomatološke protetike s Kristinom Ukalović, voditeljicom naše Poliklinike u Green Gold Toweru pripremili su za vas savjete o idealnim tretmanima i terapijama za kožu lica i tijela, ali i za blistavi osmijeh.

Teuta Mesaroš iz frizerskog salona “Teuta”

Svakoj budućoj mladenki je frizura visoko na listi prioriteta. To je činjenica koja “proganja” svaku mladenku i od tuda proizlazi želja i potreba da taj dan moraju imati nešto posebno. Vlasnica renomiranog zagrebačkog frizerskog salona “Teuta” za vas je pripremila savjete o idealnoj vjenčanoj frizuri, ali i pripremama za kosu koje se trebaju obaviti i do nekoliko tjedana prije velikog dana.

Vizažistica Dajana Pajkić

Jako je važno da vaša koža bude njegovana jer bilo koji make up iz­gleda bolje na blistavoj i zdravoj koži. Taj dan zahtjeva nešto jaču i težu šminku, tako da koža mora biti nahranjena kako bi to izdržala bez problema. Kako nanijeti dobru podlogu za make up, što istaknuti na licu i koje boje odabrati otkrit ćete od vrhunske hrvatske vizažistice Dajane Pajkić, koja je završila Callegari školu šminkanja i dvije godine radila sa Sašom Jokovićem.

eNVy room - hrvatski brend vjenčanica

Ako se mladenka pravovremeno organizira - odluka o odabiru najbolje vjenčanice postaje zabavna i ostaje u dugom nezaboravnom sjećanju. No, ne stoji svaka haljina svakoj ženi, a to se posebno odnosi na vjenčanicu. Naime, to je dan kad ste cijelo vrijeme vi u prvom planu. Ako se ne osjećate u svojoj haljini udobno, lijepo i sretno, to će biti itekako vidljivo. Ako niste sigurni koji kroj vjenčanice bi vam odgovarao te kako izbjeći najveće greške pri odabiru, pročitajte savjete hrvatskih dizajnera Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića koji stoje iza branda eNVy room.

Vodič za mladenke

U ovom Vodiču pronaći ćete zaista korisne informacije o pripremi za vaš veliki dan. Također, stojimo vam na raspolaganju i za sve druge informacije, a kontaktirati nas možete telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".