×

Adventski popusti do 60%

Saznajte više

Prvi „beauty“ vodič za sve buduće mladenke 12. veljača 2016.

Novosti

Prvi „beauty“ vodič za sve buduće mladenke

Savjeti naših stručnjaka, frizerskog salona „Teuta“, vizažistice Dajane Pajkić i eNVy room-a

Vjenčanje je odličan izgovor da konačno poradite na suzbijanju problema s kožom lica, celulitom ili da konačno pronađete pravu nijansu plave boje za kosu te konačno pustite nokte, ali i da napokon nađete idealan kroj svečane haljine koji odgovara vašoj figuri.

Vodič za mladenke

Kako bismo vam olakšali odluke i dobro vas pripremili za vaš dan kojeg ćete pamtiti cijeli život okupili smo vrhunske stručnjake u svojim područjima. Stoga, ako vas zanimaju savjeti i tretmani za izgled kože lica i tijela, savjeti za blistav osmijeh, idealnu vjenčanu frizuru, make up i haljinu, onda je naš Vodič za mladenke idealno štivo za vas. Vodič za buduće mladenke možete preuzeti OVDJE

TIM STRUČNJAKA ZA VAŠE VJENČANJE

Tim stručnjaka

Tim naše poliklinike 

Zdrava, čista i sjajna koža najbolji su temelj za make up , a ako želite u potpunosti zablistati na dan svog vjenčanja, onda trebate pozornost obratiti i na izgled svojih zubi. Maksilofacijalni kirurg, dr.med. Tomica Bagatin i dr.dent.med. Mirna Munitić, speci­jalistica stomatološke protetike s Kristinom Ukalović, voditeljicom naše Poliklinike u Green Gold Toweru pripremili su za vas savjete o idealnim tretmanima i terapijama za kožu lica i tijela, ali i za blistavi osmijeh.

Teuta Mesaroš iz frizerskog salona “Teuta”

Svakoj budućoj mladenki je frizura visoko na listi prioriteta. To je činjenica koja “proganja” svaku mladenku i od tuda proizlazi želja i potreba da taj dan moraju imati nešto posebno. Vlasnica renomiranog zagrebačkog frizerskog salona “Teuta” za vas je pripremila savjete o idealnoj vjenčanoj frizuri, ali i pripremama za kosu koje se trebaju obaviti i do nekoliko tjedana prije velikog dana.

Vizažistica Dajana Pajkić

Jako je važno da vaša koža bude njegovana jer bilo koji make up iz­gleda bolje na blistavoj i zdravoj koži. Taj dan zahtjeva nešto jaču i težu šminku, tako da koža mora biti nahranjena kako bi to izdržala bez problema. Kako nanijeti dobru podlogu za make up, što istaknuti na licu i koje boje odabrati otkrit ćete od vrhunske hrvatske vizažistice Dajane Pajkić, koja je završila Callegari školu šminkanja i dvije godine radila sa Sašom Jokovićem.

eNVy room - hrvatski brend vjenčanica

Ako se mladenka pravovremeno organizira - odluka o odabiru najbolje vjenčanice postaje zabavna i ostaje u dugom nezaboravnom sjećanju. No, ne stoji svaka haljina svakoj ženi, a to se posebno odnosi na vjenčanicu. Naime, to je dan kad ste cijelo vrijeme vi u prvom planu. Ako se ne osjećate u svojoj haljini udobno, lijepo i sretno, to će biti itekako vidljivo. Ako niste sigurni koji kroj vjenčanice bi vam odgovarao te kako izbjeći najveće greške pri odabiru, pročitajte savjete hrvatskih dizajnera Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića koji stoje iza branda eNVy room.

Vodič za mladenke

U ovom Vodiču pronaći ćete zaista korisne informacije o pripremi za vaš veliki dan. Također, stojimo vam na raspolaganju i za sve druge informacije, a kontaktirati nas možete telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.