×

POPUSTI ZA VALENTINOVO

Saznajte više

Program za prevenciju debljine i pretilosti 15. siječanj 2016.

Novosti

Program za prevenciju debljine i pretilosti

Dugoročno najsigurniji i najučinkovitiji program usklađen s praksom vodećih svjetskih klinika za mršavljenje

Debljina je bolest modernog doba i trenutno jedan od najvećih javnozdravstvenih problema pandemijskih razmjera s tendencijom rasta. Čak 64% muškaraca i 52% žena u Hrvatskoj ima prekomjernu tjelesnu težinu, pokazuju podaci Svjetske zdravstvene organizacije. Situacija je alarmantna i među hrvatskom djecom – 12% također ima problema s prekomjernom težinom.

Program za prevenciju debljine i pretilosti

Naša Poliklinika od sada nudi i program za prevenciju debljine i pretilosti ozbiljnim i multidisciplinarnim pristupom u sklopu Centra za oblikovanje tijela. U svojoj ponudi imamo posebne tretmane koje su idealne za osobe s prekomjernom težinom, a uz našeg nutricionistu koji će Vas pratiti za vrijeme mršavljenja, rezultati mogu biti ostvareni, što može rezultirati značajnim poboljšanjem kvalitete života.

Program za prevenciju debljine i pretilosti

Program za prevenciju debljine i pretilosti uključuje sve neinvazivne tretmane oblikovanja  tijela, medicinsku analizu sastava tijela, nutricionističko savjetovanje, izradu plana prehrane, kao i pomno praćenje i savjetovanje do željenog cilja.

Ciljevi našeg programa programa su:

  • Osigurati individualizirani pristup
  • Osigurati očekivane rezultate

DUGOROČNA POTPORA I PRAĆENJE

Naš program za suzbijanje debljine i pretilosti je siguran, zdrav i dugoročno uspješan sustav koji kombinira sva raspoloživa sredstva. On objedinjuje osobnu prehrambenu procjenu, uvažava ukupni zdravstveni status, nudi individualno izrađen plan mršavljenja i osobni sustav prehrambenih mjera, procjenu i prilagodbu fizičke aktivnosti po fazama mršavljenja za svakog pojedinca, edukaciju o prehrani i mogućnostima uspješnog svladavanja osjećaja gladi, te poticanja sitosti i povremenog zadovoljavanja želja za okusima.

Program uz navedeno uključuje i dugoročnu potporu i praćenje. Ovakvim je sustavom vjerojatnost suzbijanja pretilosti za svaku uključenu osobu dovedena do maksimuma, dok je istodobno mogućnost neuspjeha ili ponovnog debljanja svedena na najmanju moguću mjeru.

Savjetovanje

FAZE PROGRAMA SUZBIJANJA PRETILOSTI

Seca medicinska analiza sastava tijela

Kako bismo Vas mogli lakše i pravilnije savjetovati za početak preporučujemo medicinsku analizu sastava tijela uz pomoć Seca mBCA 515 analizatora, koji osim tjelesne težine mjeri i potkožno masno tkivo, mišićnu masu, postotak vode, BMI, te bazalni i aktivni metabolizam. Sve podatke dobijemo na temelju visine, godina, spola i stupnja tjelesne aktivnosti osobe koja se mjeri. Seca mBCA 515 najbolja je pomoć u dijagnozi brojnih bolesti poput trenutnih epidemija pretilosti, dijabetesa ili pothranjenosti, a nama služi i kao odličan alat za praćenje rezultata tretmana i zdravlja naših klijenata.

Nutricionističko savjetovanje i praćenje 

Nutricionističko savjetovanje obuhvaća procjenu trenutačnog  zdravlja i prehrambenih navika, kao i razinu fizičke aktivnosti. Na temelju dobivenih parametara, naš nutricionist će analizirati i procijeniti nutritivni status organizma, izmjeriti koliko energije zahtijeva Vaš životni stil te izraditi smjernice koje će mu pomoći u izboru optimalnih namirnica i fizičke aktivnosti kako bi postigao i zadržao željene rezultate.

Nutricionističko savjetovanje

Izrada jelovnika (plana prehrane)

Planiranje prehrane podrazumijeva sastavljanje plana o vrsti namirnica i obroka prema energetskim i prehrambenim potrebama, primjenjujući prehrambene standarde. Prehrambeni standardi predstavljaju preporučeni dnevni unos energije, hranjivih i zaštitnih tvari neophodnih za održavanje fizioloških funkcija organizma i zdravlje pojedinca. Individualni plan jelovnika radimo na bazi tjedan dana, 2 tjedna ili mjesec dana, a namijenjen je za usvajanje pravilnih prehrambenih navika, ali i kao pomoć u izboru optimalnih namirnica.

Tretmani smanjenja obujma

U našoj ponudi imamo čak tri tretmana oblikovanja tijela – Zerona hladni laser, Med Contour ultrazvučna terapija i Venus Legacy multipolarnu radiofrekvenciju. U ovom programu naglasak ćemo staviti na Zerona hladni laser koji je idealan za smanjenje obujma.

Zerona je neinvazivna procedura za oblikovanje tijela koja koristi hladnu lasersku zraku, što znači da nema boli, niti vremena oporavka. Mnogobrojna istraživanja dokazala su učinak ovog lasera na trbuh, bokove i bedra te je nakon 17 kliničkih studija odobren od jedne od najrigoroznijih agencija za hranu i lijekove - FDA.  Zerona otapa masnoću stvarajući poru na masnoj stanici kroz koju se njen sadržaj izlučuje putem limfnog sustava. Tretman traje 30 minuta, a preporučuje se razmak od 4 do 7 dana između tretmana za najbolje rezultate.

Zerona

KRENITE DANAS!

Najveći je problem kako početi. Možete početi danas, a naši stručnjaci su tu da Vam pomognu i da Vas motiviraju. Sve što trebate imati je malo volje i želju za ostvarenjem ciljeva. Ako Vas zanima više informacija o našem programu slobodno nam se obratite mailom na info@bagtin.hr ili telefonski na 01/46 10 225.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".