×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Predstavljamo naše Story „Beauty makeover“ dobitnice 17. kolovoz 2015.

Novosti

Predstavljamo naše Story „Beauty makeover“ dobitnice

Loredana, Tea i Gabrijela na kraju svog putovanja

Loredana, Tea i Gabrijela tri su žene čiji su se snovi upravo ostvarili! Prije skoro pet mjeseci odabrane su u velikom natječaju kojeg je organizirao časopis Story u suradnji s našom Poliklinikom i ambasadoricama Ecijom Ojdanić, Anom Begić Tahiri i Indirom Levak, a koje su ih i odabrale zbog njihovih životnih priča. Sve tri osvojile su „Beauty Makeover“ u vrijednosti preko 30.000 kuna, a u nastavku saznajte priče o njihovim putovanjima kroz estetske korekcije na licu i tijelu.

Story "Beauty Makeover" kandidatkinje
Story "Beauty Makeover" kandidatkinje i naše ambasadorice

Loredana Orešković s novim osmijehom

Loredana Orešković dolazi iz Lovrana. Ima 47 godina, udana je i majka dvoje djece. Radi u Tisku već 27 godina, a njena najveća želja je zdrav i lijep osmijeh. U Loredaninom slučaju došlo je do velikog propadanja zubi te je bilo potrebno većinu zubi prekriti kvalitetnim keramičkim krunicama.

Prvi posjet Loredane našoj Poliklinici podrazumijevao je stomatološki pregled i dijagnostiku s ortopanom 3D s renomiranim dr.med.dent. Krešimirom Doblanovićem, specijalistom oralne kirurgije. Dijagnostika je bitan korak pri određivanju odgovarajuće terapije te se provodi kako bi stomatolog dobio bolji uvid u trenutačno oralno  zdravlje. U našoj Poliklinici koriste se dijagnostički uređaji finske kompanije Planmeca, globalnog lidera u proizvodnji dentalne opreme s dugogodišnjom tradicijom. Nakon konzultacija, odlučeno je da su najbolja opcija za Loredanu keramičke krunice na donjoj i gornjoj vilici.

Loredana prije i poslije

Sljedeći korak je bio fotografiranje Loredane i izrada digitalne simulacije osmijeha s dr.med.dent. Mirnom Munitić, specijalisticom stomatološke protetike. Primarni cilj dizajna osmijeha podrazumijeva oralnu rehabilitaciju koja će zadovoljiti estetske zahtjeve pojedinca te osigurati lijep i prirodan izgled zubi. Uz pomoć Romexis Smile Design sustava renomirane finske kompanije Planmeca, dr. Munitić je napravila vizualizaciju krajnjeg rezultata rekonstrukcije Loredaninog osmijeha te je tako već unaprijed pripremila na predivne rezultate. Ova vrsta Smile Design sustava pruža izvrsne dijagnostičke prednosti, što osigurava poboljšanu komunikaciju između stomatologa i klijenta.

Loredana i stomatološki tim naše Poliklinike

Loredani su se na sljedećem dolasku u našu Polikliniku izbrusili i oblikovali zubi te se nakon toga uzeo otisak prema kojem se izradile metal-keramičke krunice koje odgovaraju njenim potrebama i željama. Za finalni rezultat i Loredanin osmijeh pobrinuo se naš partner, dentalni laboratorij Keser Dental Studio. 

Tea Pavković Katić korigirala je nos i stekla zavidnu liniju

Tea Pavković Katić, magistrica ekonomije,  dolazi iz Duge Rese. Ima 40 godina, udana je i majka jednog  sina. Trenutno radi u jednoj maloj privatnoj tvrtki u marketingu. U svom pismu, koje je pristiglo na našu adresu, Tea je opisala svoje nezadovoljstvo izgledom i funkcionalnošću nosa, oblikom svog tijela te bojom svojih zubi.

Tea prije i poslije

Teina želja je bila korekcija nosa, ne samo zbog estetskih razloga, već i zbog zdravstvenih. Naime, još kao dijete imala je problema s disanjem na nos, a tek je kasnije saznala da ima i devijaciju septuma. Tako je Tea, već prvi tjedan nakon što smo joj prenijeli sretnu vijest, odradila VECTRA 3D konzultacije s našim renomiranim specijalistom maksilofacijane kirurgije, dr.med. Tomicom Bagatin.

Nakon konzultacija Tea je dogovorila svoj termin za anesteziološki pregled i potom za operaciju. Nakon operacije i relativno kratkog mirovanja Tea se mogla pohvaliti ljepšim izgledom nosa i uklonjenom devijacijom septuma. 

Tea i tim naše Poliklinike

Teina želja je bila oblikovati i kritična područja na tijelu neinvazivnim tretmanima u Poliklinici Bagatin. Uz pomoć kombinacije tretmana – Zerona hladnog lasera i Med2Contour ultrazvučne terapije Tea je izgubila 7cm u području struka te joj se vidno smanjio celulit. Ovi jedinstveni tretmani kombiniraju čak tri vrhunske tehnologije koje zajedničkim snagama oblikuju tijelo, zatežu kožu i uklanjaju celulit, a radi se ultrazvučnoj terapiji, vakuum masaži i hladnoj laserskoj zraci. Sama Tea kaže da su rezultati tretmana bili vidljivi već nakon nekoliko tretmana, i to sve bez boli, nelagode ili vremena potrebnog za oporavak.

Za kraj, naš stomatološki tim Tei je izbijelio zube uz pomoć diodnog lasera Bilolase EPIC™10 koji osigurava manju osjetljivost zubi za vrijeme, ali i nakon tretmana. Radi se o veoma popularnoj i provjerenoj metodi  koja pruža mnoge prednosti, a ujedno predstavlja i ugodniji, ali i kraći postupak za vraćanje bjeline zubima.

Gabrijela Mitić uklonila je višak s trbuha i korigirala očne kapke

Gabrijela Mitić dolazi iz Kraljevice kod Rijeke i ima 45 godina. Udana je i majka dvojice sinova, a već dugi niz godina radi u administraciji u Gradu Bakru. Gabrijela se odlučila na dvije operacije. Korekciju očnih kapaka jer se već dugi niz godina bori sa spuštenim kapcima, tj. viškom kože te na uklanjanje masnog tkiva na području trbuha koji dijetama i vježbanjem nije mogla ukloniti.

Gabrijela prije i poslije

S godinama koža gubi svoj elasticitet i konzistenciju, posebno u području očnih kapaka, jer je tu najtanja. Kapci polagano, ali sigurno mijenjaju svoj izgled. Na njima se javlja suvišak kože u obliku vrećica, nabora i masnih jastučića, što daje očima i cijelom licu umoran i star izgled. Svi navedeni problemi počeli su mučiti Gabrijelu u posljednjih nekoliko godina te su postajali sve izraženiji.

Korekcija očnih kapaka jedan je od najčešćih zahvata pomlađivanja u estetskoj kirurgiji i spada u male i vrlo efikasne estetske zahvate te je u rukama iskusnog estetskog kirurga bez većeg rizika za pacijenta. Dr.med. Tomica Bagatin, renomirani maksilofacijalni kirurg izveo je zahvat na Gabrijeli, a rezultat se mogao vidjeti već nakon 14 dana kada se Gabrijela u potpunosti oporavila. 

Nakon korekcije očnih kapaka Gabrijela se podvrgnula najnovijoj metodi liposukcije, poznatoj i kao VASER Lipo ultrazvučna liposukcija. Radi se o kirurškom zahvatu za vrijeme kojeg se uklanjaju neželjene naslage masnog tkiva s određenih regija tijela, uključujući nadlaktice, leđa, trbuh, natkoljenice i bokove, stražnjicu i bedra, a sve s posljedičnim ciljem oblikovanja vaše željene konture i oblika tijela. Gabrijela se odlučila na redukciju masnog tkiva na području gornjeg i donjeg trbuha, a rezultati samo nekoliko tjedana nakon operaciji su bili zadivljujući. Operaciju je izveo dr.med. Dinko Bagatin, vrhunski opći i plastični kirurg u suradnji s dr.med. Josipom Lovrićem, specijalistom opće kirurgije.

Gabrijela s doktorima Bagatin

Posebnost VASER Lipo ultrazvučne liposukcije je u tome što tijekom rada ultrazvuka dolazi isključivo i samo do ravnomjernog razbijanja masnih stanica, a krvne žile, kapilare, živci i kolagen u tkivu ostaju netaknuti. Upravo zbog toga su postoperativna trauma, bol, podljevi i masnice, kao i ostale moguće komplikacije neusporedivo manje u odnosu na klasičnu, mehaničku liposukciju, a povlačenje kože i njeno prilagođavanje novoj konturi mišića znatno brže i kvalitetnije. 

Sve informacije o navedenim tretmanima i zahvatima možete saznati od našeg osoblja ako nas kontaktirate telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr. Pratite nas i dalje jer ćemo sigurno u budućnosti imati još ovakvih posebnih iznenađenja za naše fanove! 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".