×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Poliklinika Bagatin na prestižnoj konferenciji za medicinski turizam 04. travanj 2017.

Novosti

Poliklinika Bagatin na prestižnoj konferenciji za medicinski turizam

Brojni cijenjeni sudionici naglasili su nas trud i rad te nas prepoznali kao snažnog inicijatora medicinskog turizma u Hrvatskoj.

Predstavnici Poliklinike na čelu s ravnateljem Ognjenom Bagatinom sudjelovali su od 28. veljače do 2. ožujka na prestižnoj HTI (Health, Tourism Industry Conference) konferenciji u Rovinju koja je ujedno najveća B2B konferencija za medicinski turizam u europi. 

Web-novosti_PB_848x364px_422

Posebna čast bila nam je nositi titulu ovogodišnjeg srebrnog sponzora ovako velikog događaja, a naš trud i rad prepoznali su brojni cijenjeni sudionici poput članova MTA-a (Medical Tourism Association) koji su nas prepoznali kao snažnog inicijatora medicinskog turizma u Hrvatskoj te ministra turizma Garia Capellija koji nas je spomenuo u svom govoru.

Također, naš ravnatelj Ognjen Bagatin bio je jedan od ključnih govornika na konferenciji i voditelj panela na temu Croatian Clinics – Emerging EU brands te moderator sastanka svih buyera/facilitatora koji su posjetili konferenciju, pod nazivom Buyers Initiative.

Web-novosti_PB_848x364px_423

Cilj ove konferencije bilo je prije svega proširivanje mreže kontakata i ostvarivanje suradnje s novim facilitatorima na novim ili već postojećim tržištima. Također, razmjena znanja i iskustva te razvijanje još bolje suradnje sa svim sudionicima, bilo da se radilo o državnim tijelima kao što su naša ministarstva, HGK (Hrvatska gospodarska komora), TZGZ (Turistička zajednica grada Zagreba) te svi ostali pružatelji usluga koji predstavljaju lidere ovog posla na Hrvatskom tržištu.

Web-novosti_PB_848x364px_420

Završetkom ove konferencije već kreću pripreme za novu koja će se slijedeće godine održati u Zagrebu u razdoblju od 01.-03. ožujka, što nas izrazito raduje. Veselimo se novim druženjima, novim zanimljivim izlaganjima, predstavljanjima novih usluga, materijala, vodiča. 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".