×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Poliklinika Bagatin i časopis Story daruju makeover u vrijednosti 100.000 kuna! 24. svibanj 2017.

Novosti

Poliklinika Bagatin i časopis Story daruju makeover u vrijednosti 100.000 kuna!

I ove godine u suradnji s časopisom Story odlučili smo jednoj osobi ostvariti životnu želju i pokloniti vrijedan beauty makeover!

Vrijednost ovogodišnjeg makeovera je fantastičnih 100.000 kuna, a odnosi se na kombinaciju željenih zahvata estetske kirurgije, estetske dermatologije i stomatologije.

Pogledom u ogledalo vidite samo velik nos, klempave uši, spuštene kapke? Odjeća vam ne stoji kako biste željeli zbog viška kilograma, a o dekoltiranim majicama možete samo sanjati? Osmijeh odavno nije zaživio na vašem licu jer patite od neugodnosti uzrokovane nedostatkom zuba?

Svatko od nas na sebi vidi nedostatke koje želi promijeniti. Životna želja vam se može ispuniti upravo sada jer jednoj sretnoj dobitnici ili dobitniku Poliklinika Bagatin daruje priliku za novi početak!

Tijekom narednih nekoliko mjeseci dobitnika/dobitnicu očekuje putovanje života na kojem će imati priliku promijeniti sve ono što ih godinama muči te vratiti svoje samopouzdanje, osmijeh i ponos.

Web-novosti_PB_848x364px_184

Na putu transformacije vodit će ih vrhunski stručnjaci Poliklinike Bagatin. Doktor Dinko Bagatin, specijalist je opće i estetske rekonstruktivne kirurgije, a u svome radu naglasak stavlja na zahvate tijela – korekcije grudi, abdominoplastiku i VaserLipo ultrazvučnu liposukciju.  

Web-novosti_PB_848x364px_321

Doktor Tomica Bagatin je kirurg lica i vrata te službeni trener i edukator firme Allergan za aplikaciju filera i botoksa za cijelu Hrvatsku i okolnu regiju.

Nadalje, doktorica dentalne medicine Mirna Munitić, specijalistica je stomatološke protetike, ujedno i voditeljica dental centra Poliklinike Bagatin.

Web-novosti_PB_848x364px_460

Doktorski će tim, zajedno s poznatim ambasadoricama Poliklinike i uredništvom časopisa Story, odabrati pobjednicu ili pobjednika te im biti podrška tijekom cijelog razdoblja trajanja makeovera.

Kupon za prijavu i sudjelovanje u ovom velikom beauty makeoveru možete pronaći u časopisu Story  31. svibnja 2017. godine.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".