×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Održan stručni kongres uz odavanje počasti prof. dr. sc. Mariju Bagatinu 09. lipanj 2016.

Novosti

Održan stručni kongres uz odavanje počasti prof. dr. sc. Mariju Bagatinu

Najpoznatiji stručnjaci na okruglom stolu kongresa prisjetili se prof. Bagatina

U Osijeku se od 02. do 04. lipnja ove godine održao XII Kongres Hrvatskog društva za maksilofacijalnu kirurgiju i VI Kongres Hrvatskog društva za oralnu kirurgiju. Gostujuće društvo bilo je Hrvatsko društvo ortodonata. Glavna tema kongresa bila je Ortognatska kirurgija i ostale teme iz maksilofacijalne i oralne kirurgije i ortodoncije.

Izuzetno smo ponosni jer je na Kongresu prof. dr. sc. Naranđa Aljinović Ratković održala predavanje na temu „Sjećanje na prof. Bagatina“, maksilofacijalnog i plastičnog kirurga koji je utemeljio polikliniku Bagatin nastavljajući tradiciju ranije privatne ordinacije za maksilofacijalnu kirurgiju osnovane 1995. godine. 

prof.dr.sc.Marijo Bagatin

Na kongresu je također održan Okrugli stol „In memoriam Mario Bagatin“  čime je odano veliko priznanje prof. dr. sc. Mariju Bagatinu za doprinos razvoja maksilofacijalne kirurgije u Hrvatskoj. Prof. Marijo Bagatin bio je jedan od svjetski priznatih maksilofacijalnih kirurga. Bivši predsjednik Međunarodnog udruženja društava za estetsku operaciju lica, Američkog odbora otorinolaringologije i Američkog odbora za estetsku kirurgiju lica, klinički profesor estetske kirurgije lica  Sveučilišta Washington u Seattle-u i ravnatelj Američke akademije za estetsku i rekonstruktivnu kirurgiju lica, dr. Wayne F. Larrabee,  je za njegov rad sa rascjepom nosa i nepca napisao da je najbolji koji je ikad vidio, čime je odano veliko priznanje prof. Bagatinu, čiji se radovi i danas koriste. 

Ognjen Bagatin - Ravnatelj Poliklinike

Na Kongresu su u tri dana svoja predavanja održali najpoznatiji stručnjaci oralne, maksilofacijalne i ortognatske kirurgije te ortodoncije. Za hrvatske maksilofacijalne kirurge i sve ostale stručnjake koji se bave kirurgijom glave i vrata ovo je bio jedinstveni događaj gdje su imali mogućnost učenja i razmjene mišljenja s poznatima ekspertima i kolegama.

Stručni kongres

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".