×

20% popusta na tretmane lica

Saznajte više

Održan prvi modul Bagatin Akademije 01. prosinac 2016.

Novosti

Održan prvi modul Bagatin Akademije

Novi ciklus modernih edukacija Bagatin Akademije započeo je ove subote, 26.11.2016. u hotelu Sheraton u Zagrebu. Službenom startu prisustvovao je i predsjednik Hrvatske liječničke komore, gospodin Trpimir Goluža, koji je pred više od 100 prisutnih zdravstvenih djelatnika naglasio važnost učenja u hrvatskom zdravstvu, pružio potpunu podršku projektu i pozvao na sudjelovanje u ovom valu promjena.

Time je projekt Bagatin Akademije, podržan od strane Predsjednice Republike Hrvatske, Hrvatske liječničke komore, Hrvatske gospodarske komore, Američke gospodarske komore u Hrvatskoj i Hrvatske komore medicinskih sestara,započeo s modernim edukacijama za zdravstvene i sa zdravstvom povezane djelatnike.

Web-novosti_PB_848x364px_351

Više od 100 sudionika okupilo se u čak šest paralelnih radionica koje su održali najbolji hrvatski treneri i edukatori: Danijel Bičanić, Mladen Jančić, Jasmin Ibrahimović, Tomislav Bekec, trener i psiholog Matej Sakoman, koji je ujedno i voditelj Bagatin Akademije te Domagoj Lipošinović. Sudionici su imali priliku uživati i u dijeljenju znanja britanskog stručnjaka za kvalitetu Jona Thedhama, dr. sc. Slavka Sakomana, psihologinje Tanje Prekodravac te psihologa Borisa Blažinića.

Izvrsni treneri i predavači na jednom su mjestu educirali medicinske djelatnike o temama leadershipa, komunikacije, upravljanja stresom, prepoznavanja tipova klijenata, prodajnim i prezentacijskim vještinama te kvaliteti usluge.

Web-novosti_PB_848x364px_350

Program prvog modula Hrvatska liječnička komora podržala je dodjelom 20 bodova za aktivne i 15 bodova za pasivne sudionike, a Hrvatska komora medicinskih sestara s 11, odnosno, 7 bodova. Projekt podržavaju i edukacijske kuće Resisto, Janus PIM i Mapa znanja, a vrijednost su prepoznali i Moj Posao, časopis Poduzetnik te Dental Tribune.

Dr. sc. Trpimir Goluža, Predsjednik Hrvatske liječničke komore, prepoznao je Akademiju kao dodanu vrijednost zdravstvu i društvu općenito te svima prisutnima, ali i budućim sudionicima, poručio: „Vjerujem da će ova Akademija unaprijediti kvalitetu zdravstvene usluge u Hrvatskoj. Naime, ove meke vještine poprilično su zanemarene i na njih se često gleda s podsmijehom, a pružanje kvalitetne usluge je nemoguće bez ulaganja upravo u ta znanja i vještine. Današnju edukaciju smatram pravim korakom u podizanju vrijednosti cijelog zdravstvenog sustava i polaznicima želim puno uspjeha u usvajanju vještina koje će kasnije prenositi i svojim kolegama na radnom mjestu.“

Web-novosti_PB_848x364px_348

Ovo je tek početak dugoročne priče izgradnje još kvalitetnijeg hrvatskog zdravstvenog sustava, a nove prilike za učenje pružit će se vrlo skoro. Pozivamo sve liječnike, ljekarnike, medicinske sestre, psihologe, poduzetnike u zdravstvu te sve ostale djelatnike u zdravstvu da se priključe jednom od sljedećih modula u 2017. godini:

28. siječnja, 25. veljače, 25. ožujka, 22. travnja te 27. svibnja.

Prijaviti se možete na linku!

Bagatin Akademija

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.