×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Održan prvi modul Bagatin Akademije 01. prosinac 2016.

Novosti

Održan prvi modul Bagatin Akademije

Novi ciklus modernih edukacija Bagatin Akademije započeo je ove subote, 26.11.2016. u hotelu Sheraton u Zagrebu. Službenom startu prisustvovao je i predsjednik Hrvatske liječničke komore, gospodin Trpimir Goluža, koji je pred više od 100 prisutnih zdravstvenih djelatnika naglasio važnost učenja u hrvatskom zdravstvu, pružio potpunu podršku projektu i pozvao na sudjelovanje u ovom valu promjena.

Time je projekt Bagatin Akademije, podržan od strane Predsjednice Republike Hrvatske, Hrvatske liječničke komore, Hrvatske gospodarske komore, Američke gospodarske komore u Hrvatskoj i Hrvatske komore medicinskih sestara,započeo s modernim edukacijama za zdravstvene i sa zdravstvom povezane djelatnike.

Web-novosti_PB_848x364px_351

Više od 100 sudionika okupilo se u čak šest paralelnih radionica koje su održali najbolji hrvatski treneri i edukatori: Danijel Bičanić, Mladen Jančić, Jasmin Ibrahimović, Tomislav Bekec, trener i psiholog Matej Sakoman, koji je ujedno i voditelj Bagatin Akademije te Domagoj Lipošinović. Sudionici su imali priliku uživati i u dijeljenju znanja britanskog stručnjaka za kvalitetu Jona Thedhama, dr. sc. Slavka Sakomana, psihologinje Tanje Prekodravac te psihologa Borisa Blažinića.

Izvrsni treneri i predavači na jednom su mjestu educirali medicinske djelatnike o temama leadershipa, komunikacije, upravljanja stresom, prepoznavanja tipova klijenata, prodajnim i prezentacijskim vještinama te kvaliteti usluge.

Web-novosti_PB_848x364px_350

Program prvog modula Hrvatska liječnička komora podržala je dodjelom 20 bodova za aktivne i 15 bodova za pasivne sudionike, a Hrvatska komora medicinskih sestara s 11, odnosno, 7 bodova. Projekt podržavaju i edukacijske kuće Resisto, Janus PIM i Mapa znanja, a vrijednost su prepoznali i Moj Posao, časopis Poduzetnik te Dental Tribune.

Dr. sc. Trpimir Goluža, Predsjednik Hrvatske liječničke komore, prepoznao je Akademiju kao dodanu vrijednost zdravstvu i društvu općenito te svima prisutnima, ali i budućim sudionicima, poručio: „Vjerujem da će ova Akademija unaprijediti kvalitetu zdravstvene usluge u Hrvatskoj. Naime, ove meke vještine poprilično su zanemarene i na njih se često gleda s podsmijehom, a pružanje kvalitetne usluge je nemoguće bez ulaganja upravo u ta znanja i vještine. Današnju edukaciju smatram pravim korakom u podizanju vrijednosti cijelog zdravstvenog sustava i polaznicima želim puno uspjeha u usvajanju vještina koje će kasnije prenositi i svojim kolegama na radnom mjestu.“

Web-novosti_PB_848x364px_348

Ovo je tek početak dugoročne priče izgradnje još kvalitetnijeg hrvatskog zdravstvenog sustava, a nove prilike za učenje pružit će se vrlo skoro. Pozivamo sve liječnike, ljekarnike, medicinske sestre, psihologe, poduzetnike u zdravstvu te sve ostale djelatnike u zdravstvu da se priključe jednom od sljedećih modula u 2017. godini:

28. siječnja, 25. veljače, 25. ožujka, 22. travnja te 27. svibnja.

Prijaviti se možete na linku!

Bagatin Akademija

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".