×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Održan drugi modul Bagatin Akademije 06. veljača 2017.

Novosti

Održan drugi modul Bagatin Akademije

Moderne edukacije oduševile zdravstvene djelatnike

U subotu 28. siječnja, u hotelu Sheraton u Zagrebu, održao se drugi modul Bagatin Akademije. Regionalni centar za razvoj mekih vještina u zdravstvu, nastavlja s ostvarivanjem dugoročne vizije educiranja zdravstvenih djelatnika te uvođenje dugoročnih promjena u hrvatsko zdravstvo. Više od 100 zdravstvenih djelatnika sudjelovalo je u novim radionicama na temu leadershipa, komunikacije, kvalitete usluge i postavljanja i ostvarivanja ciljeva.

Web-novosti_PB_848x364px_394

Više od 100 sudionika okupilo se na 8 paralelnih radionica koje su održali najbolji hrvatski treneri i edukatori: psihologinja Vedrana Palavra, psiholog Matej Sakoman, dr.sc. Davor Perkov, treneri Sanja Gomužak, Blanka Lasić, Jasmin Ibrahimović, Hrvoje Bogdan, Tihana Dragičević, Marija Kalinić, Fran Mikuličić, Gordana Kadoić te Carmen Majetić Pavić. Izvrsni treneri i predavači na jednom su mjestu educirali medicinske djelatnike o temama leadershipa, komunikacije, upravljanja stresom, prepoznavanja tipova klijenata, postavljanju i ostvarivanju osobnih i profesionalnih ciljeva te samoj kvaliteti usluge.

Web-novosti_PB_848x364px_397

Program Bagatin Akademije, podržala je Hrvatska liječnička komora, dodjelom 15 bodova za aktivne i 11 bodova za pasivne sudionike. Projekt podržavaju i edukacijske kuće Resisto, Janus PIM i Mapa znanja, a vrijednost su prepoznali i portal Moj Posao, časopis Poduzetnik, Dental Tribune te MTV UP! energy drink.

Web-novosti_PB_848x364px_396

Izrazito je potrebno razviti kvalitetu usluge u zdravstvenom sektoru i educirati klinike i stručnjake u znanjima izvan područja struke – poput mekih vještina. Ovo je tek početak dugoročne priče izgradnje još kvalitetnijeg hrvatskog zdravstvenog sustava, a nove prilike za učenje pružit će se uskoro.

Pozivamo sve liječnike, ljekarnike, medicinske sestre, psihologe, poduzetnike u zdravstvu te sve ostale djelatnike u zdravstvu da se priključe jednom od sljedećih modula u 2017. godini: 25. veljače, 25. ožujka, 22. travnja te 27. svibnja.

Prijaviti se možete na linku!

Web-novosti_PB_848x364px_395

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".