×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Novi laserski tretmani za sve dentalne probleme 13. travanj 2015.

Novosti

Novi laserski tretmani za sve dentalne probleme

Brzo, bezbolno i bez straha riješite se zubobolje i drugih stomatoloških problema

Laserska tehnologija je ostvarila revoluciju u medicini i otvorila vrata novom načinu liječenja s manje invazivnim pristupom te znatno uspješnijim rezultatima. Laseri se koriste u stomatologiji kao nadopuna standardnim stomatološkim zahvatima, a u nekim terapijama i potpuno zamjenjuju tradicionalni pristup. Ova vrsta terapije pruža nježniju, manje invazivnu terapiju i štedi zubno tkivo, a ujedno pruža i bezbolniji tretman (smanjena upotreba anestetika). Samo liječenje traje kraće, a oporavak je brži i ugodniji. Najvažnije za naglasiti je da laseri pružaju višestruke prednosti za klijente koji imaju strah od stomatologa jer nema klasičnog zvuka turbine („bušilice“) te sam posjet postaje ugodniji.

Novi laserski tretmani za sve dentalne probleme

Naša Poliklinika među prvima je prepoznala prednosti lasera u medicini te smo svoju ponudu odlučili proširiti s provjerenim vrhunskim laserima najnovije generacije. Vođeni željom da i naš Dental centar prati najsuvremenija dostignuća u stomatologiji, od sada imamo u ponudi dva lasera renomiranog američkog proizvođača laserske tehnologije BIOLASE koji ima dugogodišnju tradiciju u proizvodnji uređaja za stomatologiju.

U našoj Poliklinici koristimo dva lasera: Waterlase iPlus i diodni laser EPIC™ 10.

Novi laserski tretmani za sve dentalne probleme

Waterlase iPlus laser američkog proizvođača Biolase je namijenjen za sva zubna tkiva: meka i tvrda, a rezultat je dugogodišnje tradicije i istraživanja kako bi se osmislio najsuvremeniji dentalni laser višenamjenske upotrebe. Dvaput učinkovitiji od prijašnjih lasera, WaterLase iPlus isporučuje izuzetno kratke pulseve s više od 1000 W u kratkim pikovima od 100 pulseva u sekundi. Prilikom terapije, Waterlase iPlus kombinira mlaz vode i zraka zajedno sa laserskom energijom kako bi omogućili jedinstveni neinvazivni tretman u stomatologiji. Voda i zrak hidratiziraju zub, sprečavaju toplinu i bol, a laserska zraka precizno tretira i oblikuje tkiva bez kontakta, topline, vibracije i pritiska. WaterLase učinkovito tretira desni, kožu i kosti - preciznije i s manje krvarenja nego tretmani sa skalpelom.

Waterlase iPlus laser se koristi kod: 

Novi laserski tretmani za sve dentalne probleme

Također, u ponudi imamo i jedinstveni diodni laser EPIC™ 10 koji predstavlja najnoviju lasersku inovaciju, a rezultat je 25 godina inženjeringa. Epic je jedini diodni laser u SAD-u kod kojeg su sadržana tri jedinstvena načina rada (terapije) - kirurgija mekih tkiva, izbjeljivanje i smanjivanje bolova čime se osigurava svestran pristup u dentalnom liječenju, a time i ugodniji tretman za samoga klijenta. U svom radu koristi 10 Wati energije, a snaga mikropulseva omogućuje kompletniju i snažniju terapiju te kraće vrijeme izbjeljivanja u odnosu na druge diodne lasere na tržištu.

EPIC™ 10 laser se koristi kod:

Laserski tretmani pružaju novi standard stomatološkog liječenja koji stavlja sigurnost i dugoročnost na prvo mjestu, kao i ugodnost naših klijenata kako bi sama terapija bila manje stresna, a time i uspješnija. 

Ako želite saznati više o našim laserskim dentalnim tretmanima slobodno nam se obratite telefonski na 01/46 10 225 ili putem maila info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Donji grad

Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.