×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Novi Z Field Dual za elektrostimulaciju mišića 26. kolovoz 2019.

Novosti

Novi Z Field Dual za elektrostimulaciju mišića

Poliklinika Bagatin sinonim je za oblikovano tijelo i najbolje neinvazivne tretmane na tržištu. U veliku obitelj već dobropoznatih uređaja kojima se reduciraju celulit, masne naslage i zateže opuštena koža, stigao je novi igrač kojim se ciljano potiče brzi rast mišića – Z Field Dual!

Z Field Dual je inovativan tretman, tzv. elektrostimulator mišića, koji potiče razvoj ciljanih mišića te neinvazivno i potpuno bezbolno oblikuje mišiće i tijelo.

Z Field Dual

Do sada smo u ponudi Centra za oblikovanje tijela imali tretmane na koje većina ljudi pomisli kada se spomene izraz ‘oblikovanje tijela’ – CoolSculpting za ciljano zamrzavanje masnih stanica, Med Contour za redukciju celulita, Venus Legacy za zatezanje opuštene kože i Zerona laser za uklanjanje masnih naslaga.

Sada smo tu ponudu upotpunili novim, drugačijim tretmanom koji potiče rast mišića.

 

Brži rast mišića pomoću elektromagnetskih impulsa

Z Field Dual tretman je siguran, jednostavan i brz.

Tretirati se mogu područja abdomena i stražnjice, a tijekom jednog tretmana uređaj može kontrahirati mišiće čak do 36.000 puta.

Naime, tijekom rada stvaraju se elektromagnetski impulsi i elektromagnetsko polje prodire kroz stanice, tkiva, organe i kosti. Na taj način aktivira se tkivo te potiče rast mišićnih vlakana, dok se istodobno pospješuje redukcija masnih naslaga. 

Z Field Dual

Obično je preporuka napraviti paket od 4 – 6 tretmana, no točan broj definira kozmetolog na konzultacijama, ovisno o željama klijenta i početnom stanju područja koje će se tretirati.

Tijekom jednog tjedna mogu se napraviti najviše 2 tretmana, a tijekom godine preporuka je napraviti maksimalno 2 paketa. 

 

Tretman 2 u 1

Z Field Dual elektrostimulator mišića može se koristiti samostalno za brži rast mišića, a idealan je u sinergiji - za poboljšanje i isticanje rezultata dobivenih drugim tretmanima kojima je zadaća redukcija masnih naslaga, poput tretmana CoolSculpting. Kada se masne naslage reduciraju, razvijeni mišići i dobivena figura još su izraženiji. 

U Poliklinici Bagatin tretman izvode medicinski kozmetolozi, koji prate vaš napredak od prvih konzultacija do završetka terapije. Educirani su za rad s uređajima, a svakome pristupaju individualno, kreirajući plan terapije posebno prilagođen rješavanju vaše problematike. Redovito se provode mjerenja, pregledava se tretirano područje te prilagođava terapija, sve u svrhu bržeg postizanja što boljih rezultata. 

Ako se svakodnevno zdravo hranite, unosite dovoljno tekućine i redovito vježbate, rezultati tretmana će zasigurno biti odlični!

Z Field Dual

Naš stručni tim Centra za oblikovanje tijela, koji se sastoji od kozmetologa i nutricionista, osmislit će poseban plan samo za vas i pomoći vam da steknete tijelo kakvo ste oduvijek željeli. Ovog ljeta našu smo ponudu obogatili s čak tri nova jedinstvena tretmana na ovim područjima – CoolSculpting, Z WavePro i Z Field Dual.

Ovisno o problematici, svaki od novih hi-tech uređaja djeluje ciljano i zasebno, no mogu se i međusobno kombinirati za brže, bolje i učinkovitije rezultate i tijelo bez parea.

 

Odgovore na sva pitanja koja imate o ovom novom tretmanu, kao i ostalim novitetima u našoj ponudi, možete postaviti našem call centru na broj 01 4610 225 ili na info@bagatin.hr.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.