×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Novi Med Contour Multipower za dubinsko uklanjanje celulita i oblikovanje tijela 15. ožujak 2016.

Novosti

Novi Med Contour Multipower za dubinsko uklanjanje celulita i oblikovanje tijela

Najsnažnije djelovanje na celulit i masne nakupine do sad

Med Contour Multipower

Naša Poliklinika prva je u svijetu predstavila najnoviji tretman za oblikovanje tijela Med Contour Multipower! Med Contour Multipower osmislili su tvorci revolucionaranog Med2Contour tretmana za neinvazivno oblikovanje tijela i uklanjanje celulita i inovativnog tretmana Med Visage za neinvazivno zatezanje lica, vrata i dekoltea.

Med Contour Multipower je uređaj najnovije generacije u svojoj kategoriji, a kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela, uklanjanja celulita i zatezanja kože.

Inovativni Med Contour Multipower posjeduje čak četiri aplikatora: za uklanjanje masnih nakupina i razbijanje celulita “Body shape”, za zatezanje i učvršćivanje kože “Body shape & tight”, za limfnu drenažu "Drainage" i poseban aplikator za tretiranje kože lica “Face lifting”.

Med Contour Multipower aplikatori

1. „BODY SHAPE“ aplikator

Patentirani Med Contour aplikator posjeduje dvije ultrazvučne glave. Novi aplikator „Body shape“ odlikuje se većim ultrazvučnim sondama i osebujnim oblikom pomoću kojeg vrlo jednostavno možemo djelovati u “borbi” protiv lokaliziranih masnih nakupina. Ovaj tretman djeluje na uzroke - razbija membranu masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj, dok kod celulita razbija vezivna vlakna - što je osnova u njegovom uklanjanju. Tretman je namijenjen osobama koje su sklone celulitu i imaju lokalizirane masne nakupine.

2.  „BODY SHAPE AND TIGHT“ aplikator

„Body shape and tight“ aplikator je potpuno novo razvijeni ultrazvučni aplikator sa 2,5 MHz ultrazvučne frekvencije za oblikovanje i zatezanje kože tijela.  Aplikator se sastoji od diska na kojem su smještene 3 kružne ultrazvučne glave sa sekvencijalnom aktivacijom, pri kojem sve 3 UZ glave isporučuju ultrazvučnu energiju zasebno. Rezultati tretmana sa Med Contour Multipower „Body Shape and Tight“ aplikatorom su poboljšanje epidermalne teksture i reorganizacija dermisa, bolji tonus kože, povećanje kolagenih vlakana, te povećana stimulacija fibroblasta. „Body Shape and Tight“ aplikator isporučuje i radiofrekvenciju, koja provodi i poboljšava djelovanje ultrazvuka. Radiofrekvencija također djeluje na tonus kože poboljšavajući elastičnost i glatkoću, na celulit i na opuštenost kože.

3. „FACE LIFTING“ aplikator

„Face lifting“ aplikator je dobro poznata i provjereno učinkovita sonda iz novog Med Visage uređaja. Korištenje tehnologija ultrazvuka i radiofrekvencija, pruža dubinski tretman uz značajno smanjenje bora na licu i opuštene kože na licu, vratu i dekolteu. Neposredni učinak radiofrekvencije je da potiče proizvodnju kolagena, što daje koži učinak zatezanja. Tu je i sporiji progresivni učinak, gdje toplina potiče veću proizvodnju kolagena, dajući puniji, više pomlađen izgled.

 4. „DRAINAGE“ aplikator

Ovim posebnim aplikatorom otvaraju se limfne žlijezde i vrši limfna drenaža koja se provodi uz pomoć biološke i elastične membrane. Membrana izvrsno prianja na tkivo i osigurava pokretanje limfne, venske i arterijske cirkulacije i poboljšava prokrvljenost tkiva. 

Prednosti NOVOG Med Contour MULTIPOWER tretmana:

 • 4 APLIKATORA - za nekirurško oblikovanje tijela, zatezanje kože lica i tijela, lifting lica i uklanjanje celulita
 • 4 TEHNOLOGIJE - Ultrazvuk,  radiofrekvencija, vakuum i limfna drenaža
 • 3 ULTRAZVUČNE FREKVENCIJE - 1MHz / 2,5MHz / 5MHz

Kako izgleda tretman?

Tretman započinje otvaranjem limfnih čvorova. Nakon što se potakne rad limfnog sustava, kreće se u borbu s masnim stanicama ugodnom, toplom masažom uz pomoć najnaprednije oblikovanog aplikatora „Body shape“. Nježnim pokretima se zagrije tretirano područje te se uz pomoć faze kompresije i dekompresije djeluje na stvorene mjehuriće u međustaničnoj tekućini koji će svojom implozijom oštetiti masne stanice te omogućiti njihovu dugotrajnu eliminaciju. Nakon glavnog tretmana, klijentima se radi limfna drenaža kako bi se uništenim masnim stanicama olakšao put kroz limfni sustav. 

Med Contour Multipower

Korištenjem naprednih tehnologija Med Contour Multipower tretman: 

 • Uklanja lokalizirane masne naslage i celulit
 • Smanjuje obujma
 • Ublažava bore
 • Zateže kožu lica i vrata
 • Potiče potkožnu mikrocirkulaciju
 • Vrši limfnu drenažu

Kome savjetujemo ovaj tretman?

Tretman Med Contour Multipower razvijen je kako bi pomogao muškarcima i ženama koji žude za ljepšom linijom tijela. Stoga ako vas muči višak na pojedinim dijelovima tijela kojeg se niti dijetom, niti vježbom ne možete riješiti onda ste kandidat za ovaj tretman. 

Ako se želite do ljeta riješiti tvrdokornog celulita, sad je vrijeme za odlazak na tretmane. Za  više informacija o Med Contour tretmanu slobodno nam se obratite i zatražite svoj termin za besplatne konzultacije telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
 • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
 • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
 • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".