×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Nova prilika za posao! 31. ožujak 2014.

Novosti

Nova prilika za posao!

U potrazi smo za dva nova doktora – specijalistom dermatovenerologije i estetskim liječnikom

Nova prilika za posao!

Zbog velikog obujma posla i pružanja velikog broja usluga našim klijentima u potrazi smo za čak dva nova doktora medicine – specijalistom dermatovenerologije i estetskim liječnikom!

Liječnička praksa naše Poliklinike posvećena je visokokvalitetnom zdravstvu sa značajnom bazom pacijenata iz šireg geografskog područja. Dolaze nam pacijenti iz svih dijelova Europe, pa čak i s drugih kontinenata, a ozbiljnost naše prakse pokazuju brojke od preko 600 zainteresiranih klijenata mjesečno za našu široku paletu usluga. Naša dobro utemeljena populacija pacijenata koja neprekidno raste činit će novom dermatologu i estetskom liječniku izravnu i značajnu bazu pacijenata.

Prateći svjetske trendove i novosti u radu svjetskih poliklinika, uvidjeli smo koliko je važno pružiti cjeloviti pristup svakom klijentu te smo u 2011. godini proširili svoj asortiman kozmetičko medicinskih zahvata te smo uveli i laserske tretmane za uklanjanje problematika na licu i tijelu. Iskustvo u kombinaciji sa znanjem i najnovijim tehnologijama u području estetske kirurgije i estetskih tretmana, kojima pridonose naši doktori i specijalisti, omogućavaju nam vrhunsku brigu za naše pacijente.

Uživajte u prednostima koje nudi rad na temelju višedisciplinskog timskog pristupa, kao i slobodi i nezavisnosti radeći u rastućoj industriji privatne medicine. Svojim nastupom, pristupačnošću, brigom o pacijentu stvorili smo komparativnu prednost, odmakli od konkurencije te smo prepoznati u regiji kao poliklinika koju bi svaka osoba željela posjetiti i u kojoj bi medicinsko osoblje željelo raditi.

Želite se pridružiti našem timu vrhunskih doktora? Za prijavu za specijalista dermatologije kliknite ovdje, a za estetskog liječnika kliknite ovdje.

ŠTO NUDIMO: 

  • Kontinuirana edukacija i znanstveno napredovanje (posjeti stručnim kongresima i simpozijima)
  • Rad s najnaprednijom tehnologijom. Poliklinika Bagatin referentni je centar za veliki niz svjetskih proizvođača medicinskih proizvoda i medicinskih uređaja – Allergan, Reviderm, Asclepion Laser Technologies, General Project, Zerona by Erchonia
  • Stimulativna primanja
  • Izvrsno radno okruženje u mladom i proaktivnom timu

Natječaji su otvoreni do 08.04.2014. 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".