×

info telefon +385 1 46 10 225

Nova kampanja Centra za oblikovanje tijela 28. veljača 2018.

Novosti

Nova kampanja Centra za oblikovanje tijela

'U najboljim rukama' – nova kampanja Poliklinike Bagatin s poznatim glumicama kao zaštitnim licima

'U najboljim rukama' slogan je nove kampanje našeg Centra za oblikovanje tijela koji najbolje opisuje poruku koju šaljemo našim klijentima. Cjelovit i individualan pristup, posvećenost i trud naše su vodilje ka onom najvrjednijem – osmijehu i zadovoljstvu naših klijenata i klijentica.

Web-novosti_PB_848x364px_614

Zaštitna lica nove kampanje su prelijepe glumice Ana Begić Tahiri i Ecija Ojdanić, naše dugogodišnje „muze“ koje su odlučno stale pred objektiv poznate fotografkinje Mare Milin i pune samopouzdanja spremno pokazale svoje oblikovano tijelo.

Web-novosti_PB_848x364px_616

Za frizuru i osunčani make-up zaslužan je fantastičan i uigran duo: Mijo Majhen te Simona Antonović, najtraženija hrvatska vizažistica. A za 'ljetne' odjevne kombinacije pobrinuo se renomirani stilist i dizajner Ivan Friščić.

Web-novosti_PB_848x364px_615

I Ana i Ecija redovito dolaze na tretmane oblikovanja tijela u Polikliniku Bagatin što se vidi po njihovoj zavidnoj figuri. Svoje tijelo sa sigurnošću prepuštaju najboljim rukama vrhunskih stručnjaka koji su za njih, kao i za sve klijentice, odabrali potpuno personaliziranu kombinaciju tretmana.

Lijepo tijelo bez narančine kore

Uređaj broj 1 u svijetu za redukciju celulita, Med Contour Multipower, kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju u cilju efikasnog, sigurnog, bezbolnog i nekirurškog preoblikovanja tijela, redukciju neželjenog celulita i zatezanja kože.

U radu zajedno djeluju snage ultrazvučne terapije, radiofrekvencije, limfne drenaže i vakuuma, koje uništavaju masne stanice u međustaničnoj tekućini  i eliminiraju ih iz tijela. Lijepo tijelo bez narančine kore postiže se kroz nekoliko tjedana redovitih dolazaka, a prve rezultate vidjet ćete već nakon prvog tretmana.

Web-novosti_PB_848x364px_620

Glatka i zategnuta koža najljepši je ukras tijela

Venus Legacy multipolarna radiofrekvencija inovativan je tretman koji prvenstveno zateže opuštenu kožu, ali i oblikuje vaše tijelo, smanjuje masne nakupine i celulit.

Uređaj kombinira čak četiri vrhunske tehnologije - multipolarnu radiofrekvenciju, pulsirajuća elektromagnetska polja te VariPulse i RealTime Feedback tehnologiju, zahvaljujući kojima su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana.

Bez boli, nelagode, fizičkog napora i vremena potrebnog za oporavak, učinkovito se postiže poboljšanje cjelokupnog izgleda kože te željena, zategnuta figura tijela.

Web-novosti_PB_848x364px_621

Čvrsto tijelo na kojemu će svaki komad odjeće stajati kao saliven

Zerona neinvazivni hladni laser jedinstven je način za smanjenje ili potpunu eliminaciju masnih naslaga na kritičnim područjima te istovremeno smanjuje centimetre na vašem trbuhu, stražnjici ili bokovima.

Tretman je u potpunosti neinvazivan, nema nuspojava, nema osjećaja nelagode, a odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima. Željeni rezultat vidljiv je već kroz dva tjedna.

Web-novosti_PB_848x364px_617

 Cjelovit i individualan pristup svakom klijentu

Kao veliki zagovornici cjelovitog i potpuno personaliziranog pristupa, uvijek koristimo kombinaciju tretmana i usluga iz naše bogate ponude. Različite tehnologije i pristupi oblikovanju tijela dat će najbolje i, još važnije, dugotrajne rezultate.

Web-novosti_PB_848x364px_618

Najmodernija tehnologija koju koristimo u Centru za oblikovanje tijela omogućava definiranje idealne kombinacije tretmana za svakog pojedinog klijenta. Baza svega su konzultacije s nutricionisticom i medicinskim kozmetolozima, a pod nadzorom estetskog kirurga.

U daljnjim koracima slijede mjerenja, točnije, Seca mBCA 515 medicinska analiza sastava tijela, kojom se, osim tjelesne težine, mjeri i potkožno masno tkivo, mišićna masa, postotak vode, BMI, te bazalni i aktivni metabolizam. Dobiveni parametri bit će odlična smjernica za definiranje potpuno personaliziranog paketa tretmana.

Web-novosti_PB_848x364px_619

Svaka klijentica je jedinstvena i svaki problematika je jedinstvena što zahtjeva jednako tako jedinstven pristup.

Prihvatite i prigrlite činjenicu da svatko od nas 'dolazi' u drugačijim oblicima i veličinama, s drugačijim nedostacima. Ali, još važnije, da za svaku manu ili nedostatak na tijelu mi imamo odlično rješenje koje neće dopustiti ljetu da vas iznenadi.

 Kod nas ste u najboljim rukama!

Naručite se već danas na BESPLATNE konzultacije za oblikovanje tijela s našim vrhunskim stručnjacima putem linka ili telefonski na 01/46 10 225 te mailom na info@poliklinikabagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberi datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Subota 09:00 - 14:00h
Donji grad - Centar
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Lokacije

Gdje parkirati

Parking Parkiranje u podzemnoj garaži Green Gold centra. Za detaljnije informacije preuzmite kartu

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.