×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Makeover glumice Ane Begić Tahiri 02. studeni 2016.

Novosti

Makeover glumice Ane Begić Tahiri

S problemom viška kože na području trbuha nakon poroda susrela se glumica i TV voditeljica Ana Begić Tahiri koja nam se obratila za pomoć.

Zahvaljujući pravilnoj prehrani, nutricionističkim savjetima i redovitom vježbanju, višak kilograma nakon poroda uspješno je skinula i održavala na željenoj razini. Važnu ulogu imali su i tretmani za oblikovanje tijela u Poliklinici Bagatin na koje je redovito išla. Kombinacija dvaju neinvazivnih tretmana, Med Contour Multipowera i Venus Legacya, davala je sjajne rezultate. No iako je proteklih godina doista brinula o svome tijelu, višak kože koji je ostao na području trbuha predstavljao joj je veliki estetski problem.

Dr. Dinko Bagatin i Ana Begić Tahiri

Estetska kirurgija kao rješenje

U razgovoru s doktorom Dinkom Bagatinom, općim i plastičnim kirurgom, zaključili su kako je jedino rješenje ovog problema kombinacija abdominoplastike i VASERlipo ultrazvučne liposukcije. Abdominoplastika zahvat je kojim se, nakon velikog povećanja tjelesne težine ili velikog gubitka iste, tretira jako opuštena koža i mišići na trbuhu. Pomoću ovog zahvata postiže se ravnija trbušna stijenka i uklanja se sav višak kože.

TIM

VASERlipo ultrazvučna liposukcija pak, pomoću ultrazvučne energije, grije i topi masne stanice koje se potom lako isisavaju, točnije, uklanja se sav višak potkožnog masnog tkiva. Na ovaj način štede se krvne žile, živci i druge strukture.

Adekvatna priprema ključ je uspjeha

Priprema za sam zahvat započela je puno prije. Čak mjesec dana unaprijed Ana je prestala pušiti, a dva tjedna prije zakazanog termina svakodnevno je nosila steznik. Sljedeći korak bila je SECA mBCA 515 medicinska analiza sastava tijela koja te Styku 3D mjerenje obujma tijela. Zahvaljujući najmoćnijoj 3D kameri na svijetu, u svega 30 sekundi nastalo je više od 600 detaljnih infracrvenih slika i preciznih mjera opsega određenih dijelova tijela poput kukova, bedara, struka i grudi.

Web-novosti_PB_848x364px_319

Nutricionističko savjetovanje još je jedan važan korak jer obuhvaća procjenu trenutačnog zdravlja i prehrambenih navika, ali i razinu fizičke aktivnosti. Na temelju dobivenih parametara, nutricionistica Poliklinike Bagatin analizirala je i procijenila nutritivni status organizma, izmjerila je koliko energije zahtijeva Anin životni stil te izradila smjernice koje su pomogle u izboru optimalnih namirnica, fizičke spremnosti te općenito tjelesne pripravnosti za operaciju.

^52817E687E415B97F06449425EDE63D0E9684A92336335C469^pimgpsh_fullsize_distr

Vectra 3D fotosimulator za 'prije' i 'poslije' fotografije

Dan prije dogovorenog termina, Ana je s doktorom Dinkom napravila snimanje na Vectra 3D uređaju, koji mapiranjem anatomije te stvaranjem simulirane fotografije daje prikaz željenog izgleda nakon estetskog zahvata. Također, snimanje se ponavljalo prilikom svakog sljedećeg dolaska na kontrolne preglede, kako bi se kontinuirano pratio napredak. 

Web-novosti_PB_848x364px_320

Zadovoljstvo rezultatom

Oporavak nije bio lak, ali uz detaljnu edukaciju o svakoj etapi zahvati te fazi oporavka koja je prethodila, kao i konstantnoj raspoloživosti osoblja Poliklinike Bagatin, nije bilo nikakvih problema. Već nakon 3 tjedna od operacije, Ana se vratila svojim svakodnevnim aktivnostima i poslovnim obvezama. Rezultati? Rezultati su na očigled bili vidljivi odmah, a svakim danom oporavka sve su bolji i bolji. Dobivena je bolja kontura prsišta i trbušne stijenke, koja je sada savršeno ravna i čije je obujam manji za gotovo 20 centimetara. Postigla se i bolja kontura bokova te nova, savršena tjelesna figura.

Web-novosti_PB_848x364px_323

Kako je i sama Ana poručila na kraju: „Ovo putovanje nije bilo lako, ali se isplatilo! Uz brigu i podršku cijelog tima Poliklinike Bagatin sve je bilo puno lakše, na čemu sam im beskrajno zahvalna. Hvala i doktoru Dinku Bagatinu na besprijekorno odrađenom zahvatu i činjenici da mi je ostvario moju najveću želju.

Makeover poznate glumice pratili smo kroz svaki korak pripreme, zahvata i oporavka putem 3 nastavka video uradaka koje možete pogledati na našem Youtube kanalu.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".