×

60% POPUSTA NA EPILACIJU

Saznajte više

Klaunovidoktori i Poliklinika Bagatin za dječji osmijeh 05. prosinac 2016.

Novosti

Klaunovidoktori i Poliklinika Bagatin za dječji osmijeh

Klaunovidoktori unose u bolničko okruženje novi način komunikacije s djecom, otklanjaju pažnju od bolesti i straha te donose svijet smijeha, životne radosti i igre.

Osmijeh gradi sreću u domu, stvara dobro raspoloženje na poslu, znak je prijateljstva. On donosi odmor slabom, radost obeshrabrenom, sunčeve zrake tužnom i najbolji je lijek u tuzi. A ima li ljepšeg zvuka od iskrenog dječjeg osmijeha?

Crveni nosovi

Upravo je to misija udruge CRVENI NOSOVI, donositi radost, smijeh, nadu, vjeru i optimizam bolesnoj djeci u bolnicama, a jednako tako i starim i nemoćnim ljudima u staračkim domovima. Klaunovidoktori unose u bolničko okruženje novi način komunikacije s djecom, otklanjaju pažnju od bolesti i straha te donose svijet smijeha, životne radosti i igre. Doista hvalevrijedan program, koji je ustvari puno više od samog program. To je životni poziv koji nas je inspirirao i kojeg želimo poduprijeti u daljnjem radu, u nasmijavanju mališana i uljepšavanju njihove svakodnevice.

 

Web-novosti_PB_848x364px_357

Stoga, kako ova udruga sa svojim jedinstvenim, humanim programom djeluje zahvaljujući i donacijama građana i pravnih osoba, i mi smo u Poliklinici Bagatin odlučili dati svoj doprinos. Donacijom od 10.000 kuna vjerujemo da možemo pomoći CRVENIM NOSOVIMA u izmamljivanju osmijeha na dječjim licima i životne radosti.

Web-novosti_PB_848x364px_355

  

Donaciju je u ime udruge CRVENI NOSOVI preuzela njihova izvršna direktorica, gospođa Mladenka Majerić, koja je ovom prilikom izjavila: „Drago nam je da su CRVENI NOSOVI dio društveno odgovornog poslovanja koje Poliklinika Bagatin provodi u suradnji s brojnim udrugama te tako daje svoj doprinos zajednici. Ova će nam donacija pomoći donijeti smijeh na lica bolesnih, nemoćnih i zaboravljenih. Promocijom zajedničkih vrijednosti Poliklinike Bagatin i CRVENIH NOSOVA, dobrote i podrške, donijet ćemo radost djeci i nemoćnima.“

Zahvaljujući novčanoj potpori koja im svakodnevno pristiže, klaunovidoktori iz CRVENIH NOSOVA posjećuju dječje odjele sedam bolnica u Zagrebu (KBC Zagreb Rebro, KBC Zagreb Šalata, Kliniku za dječje bolesti Zagreb, KBC Sestre Milosrdnice, Dječju bolnicu Srebrnjak, Kliniku za tumore, Psihijatrijsku bolnicu za djecu i mladež) te KBC Rijeku, KBC Osijek, KBC Split i Opću bolnicu Zadar. A tu su i domovi za starije i nemoćne osobe u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu.

jj

Biti klaundoktor nije nimalo lak zadatak. Trenutno ih djeluje ukupno 20 i oni ustvari nisu pravi liječnici, ali su profesionalni umjetnici, educiraju se na raznim poljima, od psihologije, sociologije, klaunerije, cirkusa pa do pedagogije i glazbe. Najmanje dva puta godišnje svaki klaun ide na Međunarodnu školu humora u Beču, uz pohađanje radionica i mjesečne sastanke sa psihoterapeutom. U 6 godina djelovanja donijeli su smijeh i radost na lica više od 70.000 bolesnih, nemoćnih i zaboravljenih. 

Svoju podršku ovoj humanitarnoj udruzi možete pružiti putem donacija na:

  • žiro račun - RBA:2484008-1105480641 
  • SWIFT:RZBHHR2X
  • IBAN:HR8624840081105480641 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".