×

info telefon +385 1 46 10 225

Doktor Josip Lovrić na prestižnoj konferenciji u Australiji 23. ožujak 2018.

Novosti

Doktor Josip Lovrić na prestižnoj konferenciji u Australiji

Na prestižnoj Cosmedicon konferenciji u Sydneyu okupili su se ponajbolji estetski liječnici iz cijelog svijeta.

Na prestižnoj Cosmedicon konferenciji u Sydneyu od 15.-18. ožujka okupili su se ponajbolji estetski liječnici iz cijelog svijeta, uključujući i našeg doktora Josipa Lovrića, općeg kirurga i vrhunskog stručnjaka za laserske tretmane.

Web-novosti_PB_848x364px_635

U trodnevnom znanstvenom programu međunarodni i lokalni stručnjaci predstavili su najsuvremenije tehnike i proizvode estetske medicine, uključujući pomlađivanje lica, oblikovanje tijela te njegu kože.

Kao vodeći doktor u svijetu, jedan od svega tri koji radi zahvat laserske redukcije hrkanja, doktor Josip Lovrić održao je predavanje i praktični dio na ovu temu uz publiku vrhunskih plastičnih kirurga, dermatologa i vlasnika klinika diljem cijelog svijeta.

Web-novosti_PB_848x364px_633

Osim znanstvenog programa, održane su edukativne radionice u kojima je dr. Lovrić također imao priliku podijeliti svoje bogato znanje i iskustvo u izvođenju Romeo laserskog zahvata protiv hrkanja.

Web-novosti_PB_848x364px_631

Zamolili smo našeg doktora Lovrića da nam u nekoliko riječi prenese svoje dojmove:

Prisustvo Poliklinike Bagatin na ovako značajnom kongresu imalo je velikog odjeka među sudionicima. Bila mi je čast i privilegija kolegama iz cijelog svijeta predstaviti novosti u svijetu estetske medicine, ne samo u Hrvatskoj već i u Europi. Prepoznati smo kao kvalitetna i renomirana ustanova u Australiji te me zanimanje sudionika za naše usluge ostavilo ugodno iznenađenim. Ljubaznost i srdačnost domaćina ostat će dugo zapamćena. Siguran sam da će s novim poznanstvima biti još prilika u narednim godinama za zajedničku suradnju i razmjenu iskustava čemu se zaista radujem!

Web-novosti_PB_848x364px_634

Uz vrlo opsežan i koristan teorijski dio kojem su prisustvovali, jednako je važna bila i međusobna razmjena iskustva prisutnih kolega liječnika. Ovo je samo dodatna potvrda kako u Poliklinici ulažemo u konstantnu edukaciju s ciljem pružanja najviše kvalitete usluge uz najbolje moguće rezultate. 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberite datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Donji grad

Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.