×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Darivanje djece i mladih SOS Dječjeg sela Lekenik 21. prosinac 2015.

Novosti

Darivanje djece i mladih SOS Dječjeg sela Lekenik

Nastavljamo naše blagdanske humanitarne akcije 

Obitelj djetetu pruža osjećaj pripadnosti, zajedništva i zaštićenosti što pomaže djeci i mladima da lakše stvore temelje na kojima će kasnije izgrađivati svoj život. Stabilnost, prihvaćanje, emocionalna i psihološka potpora izrazito su bitni za svako dijete, a još važniju ulogu igraju u životima djece koja su se od najranije dobi susrela sa životnim poteškoćama koja su ih odvojila od obiteljske zajednice.

SOS Dječja sela brinu se za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti, pružaju im ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo. Prvo SOS dječje selo je osnovao Hermann Gmeiner u austrijskom gradiću Imstu 1949. godine, a ideju SOS sela je danas prihvatilo 135 zemlja diljem svijeta uključujući i Hrvatsku u kojoj se od 1992. nalaze dva SOS dječja sela: Lekenik i Ladimirevci.

Darivanje djece i mladih SOS Dječjeg sela Lekenik

Sa željom da učinimo ove blagdane još posebnijima i sretnijima za djecu i mlade SOS Dječjeg sela Hrvatska naša Poliklinika je udružila snage s Odvjetničkim uredom Knezović i partneri, Resisto, Fidestum i Storm Grupom te smo zajedno darovali djecu i mlade SOS Dječjeg sela s poklon paketima i bonovima u iznosu od 18.000kn.

Ovim darivanjem otvorila nam se prilika da poboljšamo život jedne SOS obitelji u Dječjem selu Lekenik. Osim vrijednih uređaja i osnovnih potrepština koje će im svakako olakšati i učiniti život ugodnijim, također smo razveselili 5 braće i sestara s igračkama po njihovom izboru kako bismo im ovaj prvi Božić u Dječjem selu ostavili u lijepom sjećanju. Stjecanje autonomnosti je bitan dio odrastanja i zato smo 46 mladih osoba (15-20 godina) iz svih Zajednica SOS Dječjeg sela darovali božićnim poklon bonovima u vrijednosti od 200 kn kako bi ove blagdane izabrali za sebe ono što najviše žele.

Darivanje djece i mladih SOS Dječjeg sela Lekenik
Darivanje djece i mladih SOS Dječjeg sela Lekenik

Ovom prilikom imali smo mogućnost da budemo gosti na njihovoj tradicionalnoj božićnoj priredbi gdje su nam djeca pokazala svoje talente, podijelili s nama svoje priče i dobre želje, pozvali nas da se družimo s njima i pružili nam jedno prekrasno iskustvo koje čini srž božićnog darivanja. 

Darivanje djece i mladih SOS Dječjeg sela Lekenik
Darivanje djece i mladih SOS Dječjeg sela Lekenik

Više informacija kako i Vi možete pomoći djeci i mladima SOS Dječjeg sela Lekenik saznajte na njihovim web stranicama ili odmah uplatite:

SOS-Dječje selo Hrvatska
Adresa: Zavrtnica 5/III, 10000 Zagreb
IBAN: HR56240200611000715
Naziv banke kod koje je račun otvoren: Erste & Steiermärkische Bank dd
OIB: 40473432889
Poziv na broj: 2820-1540

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".