×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

CryoFace – vaše novo najdraže oružje u borbi protiv znakova starenja 03. siječanj 2022.

Novosti

CryoFace – vaše novo najdraže oružje u borbi protiv znakova starenja

Našu smo ponudu anti-age tretmana obogatili novim, tehnološko najsuvremenijim tretmanom za učinkovitu borbu protiv znakova starenja kože lica, vrata i dekoltea – CryoFace

Upoznajte čari CryoFace tretmana koje licu daju vidnu zategnutost nakon samo jednog tretmana!
Zahvaljujući dva aplikatora CryoFace uređaja,  RF sonde i novog Energy boostera, tzv. “Pixel sonde”, moguće je tretirati cijelo lice ali i istovremeno  precizno fokusirati djelovanje na pojedina područja koja iziskuju više pažnje.

Web-novosti_PB_848x364px_308

 
ENERGY BOOSTER APLIKATOR I PIXELL TEHNOLOGIJA
Jedinstvena karakteristika CryoFace uređaja je Energy Booster aplikator koji je zahvaljujući specifičnoj veličini i obliku, precizno fokusiran na periokularno i perilabialno podučje, odnosno područja oko očiju i usana. Uz sam oblik, ugrađeni sustav za hlađenje omogućuje mu da u kratkom vremenu, na siguran način, dostaviti veliku količinu energiju u duboke slojeve kože te tako učinkovito restrukturira njenu zategnutost te reducirat bore.
Jednostavnije rečeno, visoka razina energije koncentrirana je u središtu samog aplikatora te je iznimno precizna što omogućava nikada efikasnije djelovanje na duboke bore i 'kritična' područja.

Web-novosti_PB_848x364px_309 (1)

TEHNOLOGIJA RADIOFREKVENCIJE

Razne vrste RF aplikatora te samu tehnologiju radiofrekvencije u službi zatezanja opuštene kože na licu, vratu i dekolteu u Poliklinici koristimo već neko vrijeme. 

U ovome slučaju RF aplikator koristi bipolarnu radiofrekvenciju koja zagrijava površinu kože i dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, elastičnosti tkiva, aktivacije fibroblasta te stvaranja novog kolagena. Na taj način on vidno poboljšava teksturu kože, njen ton i punoću, a u kombinaciji s već spomenutim Energy Booster aplikatorom daje precizne i učinkovite rezultate.

Web-novosti_PB_848x364px_310

KAKO IZGLEDA TRETMAN?

Tretman odaje dojam kombinacije tople masaže i nježnog bockanja iglicama. Tijekom tretmana radiovalovima potiče se razvoj novog kolagena što zateže kožu, a potom se tkivo hladi kao dodatni stimulator za što bolji i dugotrajniji efekt.

 Cilj tretmana je kontrolirano i ciljano zagrijati pojedino problematično područje što daje najbolji rezultat. Očekivano trajanje tretmana je 45 minuta, no može ovisiti o regijama koje se tretiraju.

Preporučeni razmak između pojedinačnih tretmana je 7 do 20 dana ovisno o individualnom stanju i potrebama kože, a sami rezultati vidljivi su nakon samo jednog tretmana.

Web-novosti_PB_565x300px_92 (1)

Na CryoFace tretman možete se naručiti ovdje, a sve dodatne odgovore o ovom tretmanu, kao i ostalim novitetima u našoj ponudi, možete postaviti našem call centru na broj 01 4610 225 ili na info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".