×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Američki partneri u posjetu Hrvatskoj i Poliklinici Bagatin 17. studeni 2016.

Novosti

Američki partneri u posjetu Hrvatskoj i Poliklinici Bagatin

Predstavnici vodeće američke konzultantske kuće za zdravstveno osiguranje, Strongside Solutions, posjetili su Hrvatsku u organizaciji Poliklinike Bagatin.

I Hrvatska se našla na svjetskoj karti medicinskog turizma! U organizaciji Poliklinike Bagatin i naših partnera, lijepu našu ovih dana obilaze predstavnici američke globalne konzultantske kuće Strongside Solutions. Predsjednik Uprave Wendell Strickland i potpredsjednik Morgan Pile na proputovanje su krenuli u pratnji Ognjena Bagatina, ravnatelja Poliklinike Bagatin i Alke Uroda, voditeljica našeg odjela za medicinski turizam.

Ministarstvo turizma RH

Kuća Strongside Solutions koristi mrežu velikih poslodavaca zainteresiranih za mjere optimiziranja troškova u sklopu plana zdravstvenog osiguranja svojih zaposlenika. Uspješno već djeluje na tržištima Rusije, Njemačke i skandinavskih zemalja, a sada kuca i na vrata Hrvatske.

Cilj ovog posjeta je predstaviti određene zdravstvene ustanove u Hrvatskoj koje su od strateške važnosti, upoznati se s njihovim, odnosno, našim komparativnim prednostima i uslugama koje nudimo na tržištu te prepoznati potencijal Hrvatske kao top turističke destinacije. Zajedničkim naporima tima Poliklinike Bagatin te partnera na projektu – agencije za medicinski turizam RexRea, Klinike Svjetlost te Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Naftalan, vjerujemo da smo sve zadane ciljeve i postigli.

Predstavnici Strongside solutiona u Ministarstvu

Prvi zakazani sastanak bio je u  Ministarstvu turizma Republike Hrvatske s ministrom turizma, gospodinom Garijem Cappellijem te zamjenikom ministra, gospodinom Robertom Pendeom, a u Hrvatskoj gospodarskoj komori primila ih je gospođa Leila Krešić-Jurić, direktorica sektora za turizam. Za okruglim stolom raspravljalo se o poslovnom modelu naših američkih partnera, mogućnostima suradnje s hrvatskim zdravstvenim ustanovama i velikom potencijalu koji Hrvatska ima. U narednim danima predstavnici Strongside Solutionsa obišli su, uz Polikliniku Bagatin, još nekoliko drugih vodećih zdravstvenih ustanova poput Klinike Svjetlost, Specijalne bolnice Naftalan, Specijalne bolnice Sv. Katarina, Specijalne bolnice Arithera, Specijalne bolnice Akromion te Specijalne bolnice Magdalena.

Posjet Poliklinici Bagatin

Sedmodnevni posjet Hrvatskoj završava sudjelovanjem na Crikvenica International Health Tourism Conference, četvrtoj po redu konferenciji posvećenoj zdravstvenom turizmu koja se održava 17. i 18. studenog. Uz predavanja koja će se održati prvoga dana konferencije, organizirat će se i B2B radionica, na kojoj će domaći i strani sudionici moći ostvariti poslovne kontakte, razmijeniti iskustva te dogovoriti konkretnu suradnju, što je od posebnog interesa našim gostima. 

Intertnational Health Tourism Conference

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".