×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Reviderm Skin Needler terapija mikroiglicama

Već se dugi niz godina mikro-needling smatra tajnim oružjem među anti-age tehnikama.

Lijepa koža zahtijeva apsolutnu preciznost, a mikro-needling se sastoji od mikro-finih iglica koje upravo s visokom preciznošću perforiraju kožu radeći male, namjenske proboje u kožu koji pak aktiviraju regeneracijske procese.

Opis zahvata

Reviderm Skin Needler terapija mikroiglicama je inovativna, minimalno invazivna metoda koja se koristi za tretiranje i ublažavanje vidljivih problematika kože.

Temelji se na principu nanošenja sitnih uboda na vašu kožu koji potiču tkivo da se samo regenerira.

Ova najsuvremenija tehnologija mikro-needlinga bazira se na ultra tankim iglicama koje prodiru kroz površinu kože bez trajnih oštećenja.

Ciljani tretman potiče rast stanica i jača otpornost kože uz dugotrajne rezultate. U isto vrijeme, metoda mikro-needlinga potiče proizvodnju kolagena u tkivu vaše kože.

Iglice u Skin Needler Precision Lineru  su raspoređene tako da tvore jedan red od 10 iglica, čija se dubina može podešavati ovisno o izazovnosti kože.

Ovakav poredak osigurava preciznost prodiranja u sve dijelove lica, što tretman čini iznenađujuće bezbolnim i minimalno invazivnim.

Reviderm Skin Needler

Za razliku od drugih uređaja na tržištu, Reviderm Skin Needler ima ugrađen graničnik koji omogućava stopostotnu kontrolu dubine prodiranja i samog rada.

Koža starenjem i raznim oštećenjima koja se događaju tijekom godina gubi kolagen, što je potpuno normalan proces. Ovim tretmanom se potiče kožu na stvaranje novog tkiva, čime se proizvodi i kolagen koji je zaslužan za čvrstoću i zaštitu kože.

Tijekom tretmana se površina kože ubodima blago oštećuje, što aktivira mehanizme samoobnove kože, tj. potiče se regeneracija stanica. Rezultati su dugotrajno poboljšanje strukture kože i ujednačen ten.

Trenutni učinci:

 • Koža je vidljivo čišća i glađa
 • Ten je svjetliji i sjajniji
 • Ton kože je ujednačeniji

Dugoročni učinci:

 • Nova kolagenska vlakna
 • Eliminirana šteta u strukturi kože
 • Izgrađen epidermis
 • Poboljšano zadržavanje vlage

Kandidati

Skin Needler tretman odličan je izbor za vas ako imate neke od sljedećih problematika:

 • bore na čelu
 • bore oko očiju
 • oštećenja od sunca
 • manjak kolagena
 • bore oko usana
 • opuštena koža
 • atrofični ožiljci
 • strije

Mikro-needling tretman minimalno je invazivan i ne uzrokuje značajnije oštećenje kože zbog čega je gotovo svatko idealan kandidat bez rizika od dugoročnih štetnih učinaka.

Tipični važni čimbenici, poput dobi, tipa ili boje kože, u ovom slučaju nisu važni.

Čak i dijelovi tijela na kojima je koža nešto tanja, poput unutrašnjosti nadlaktice, mogu se tretirati mikro-needling tretmanima jer je dubina 'prodiranja' iglica strogo kontrolirana.

Upravo ovaj tretman bi mogao biti vaša idealna anti-age metoda jer na prirodan način stimulira proizvodnju kolagena i elastina, koji su ključni za mladolik izgled kože. Odnosno, za razliku od drugih tretmana, potiče kožu na samoobnovu. Kada koža sadrži više kolagena, bore su popunjenije i manje vidljive. Proizvodi se nova generacija stanica kože, što u svega nekoliko tretmana dovodi do redukcije bora na čelu, oko očiju ili oko usana.

Svakom tretmanu u Poliklinici Bagatin prethodi neizostavna analiza kože lica koja će našim doktorima i medicinskim kozmetolozima pružiti detaljan uvid u pravo stanje vaše kože te im pomoći u osmišljavanju individualnog plana terapije.

Priprema

Za ovu vrstu tretmana nije potrebna nikakva posebna priprema vaše kože.

Jedina iznimka su situacije kada tretiramo ožiljke koje prethodno 2 tjedna omekšavamo Scar softening kremom.

Krema omekšava tkivo i čini ga podatnijim za tretiranje, dodatno ga nivelira i dovodi u razinu kože.

Tijek zahvata

Prije samog tretmana, medicinski kozmetolog očistiti kožu preparatima koje bira prema tipu kože. Zatim slijedi enzimatski piling u dvije faze koji će ukloniti površinske nečistoće.

Nakon toga, ovisno o problematici koja se tretira, odabiru se ampule ili formule koje se dodatno 'unose' u potkožje pomoću Skin Needler mikroiglica. Svaki dio kože se tretira u 3 smjera, a dubina iglica definira se ovisno o problematici koja se rješava.

U zadnjoj fazi tretmana koža se tretira Calming Silver sprejom koji djeluje antibakterijski i brzo umiruje te rashlađuje kožu. Nanosi se maska na bazi srebra (Silver detox maska) sljedećih 20 minuta djelovanja, a tretman završava stavljanjem kreme sa zaštitnim faktorom.

Reviderm Skin Needler

Tretman se može izvoditi samostalno, a može se i kombinirati s drugim anti age tretmanima iz naše bogate ponude. Odlično se kombinira s REVIDERM Skin Peeler mikrodermoabrazijom koja pomoću kristala aluminijevog oksida uklanja rožnati sloj kože te omogućuje da Skin Needler ima još bolje efekte. Također, može se kombinirati i s tretmanom laserskog pomlađivanja kože.

U nastavku preuzmite svoj besplatni primjerak Vodiča za pomlađivanje lica u kojem ćete pronaći sve detalje o nekirurškim i kirurškim metodama pomlađivanja u našoj Poliklinici.

Saznajte više o njima i odaberite jednu za sebe.

Vodič za pomlađivanje lica

Oporavak

Nakon samog tretmana, ovisno o dubini prodiranja iglica, moguća je pojava blagog crvenila 1-2 dana. Već sljedeći dan moguće je nanijeti puder.

Mjere opreza

Ova metoda temelji se na znanstvenim, kliničkim istraživanjima i dokazanim rezultatima – vidljiva regeneracija kože praćena stvaranjem novog kolagena, elastina i hijaluronske kiseline.

Ne podliježe gotovo nikakvim rizicima prilikom oporavka, odnosno, nema zacjeljenja rana niti kod promjena u pigmentaciji kože što mikro-needling tehniku, bilo da se radi o SkinPen ili Skin Needleru, čini idealnim tretmanom i za svijetle i za tamne tonove kože.

Preporuka je izbjegavati sunce i solarij 3 – 5 dana nakon tretmanima mikroiglicama, a nakon tog perioda neophodno je prilikom izlaganja koristiti kreme sa zaštitnim faktorom.

Ako imate otvorene rane, tretman se ne može primijeniti.

Također, ne preporučujemo tretirati netom operirana, ozlijeđena ili opečena područja.

Cijena

Prije tretmana mikroiglicama preporučujemo analizu kože.

U suradnji s bankama, Poliklinika Bagatin osigurava mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata.

Više o načinima plaćanja i cijenu tretmana možete provjeriti u aktualnom cjeniku Poliklinike Bagatin:

Najčešća pitanja

Tijekom tretmana iglice idu na dubinu od 0.5  - 2.5 mm, ovisno o području koje se tretira. Na područjima s tanjom kožom se koriste kraće iglice, dok se na područjima s debljom kožom i ožiljcima koriste duže iglice.

Niste kandidat za Skin Needling terapiju au slučaju da imate otvorene rane, ozljede ili opekline na području koje želite tretirati.

Broj tretmana ovisi o problematici kože i željenim rezultatima.

Skin Needler terapija se pokazala odličnom za tretiranje ožiljaka jer potiče obnavljanje dubljih slojeva ožiljkastog tkiva.

Ovisno o dubini prodiranja iglica, moguća je pojava blagog crvenila 1 – 2 dana nakon tretmana. Crvenilo već sljedećeg dana možete prekriti nanošenjem pudera.

Preporuka je izbjegavati sunce i solarij 3 – 5 dana nakon tretmanima mikroiglicama, a nakon tog perioda neophodno je prilikom izlaganja koristiti kreme s visokim zaštitnim faktorom.

Prije zahvata se na lice nanosi anestetska krema koja čini tretman potpuno bezbolnim. Također, koriste se ultra tanke iglice koje prodiru u kožu na točnu onu dubinu koju odredi medicinski dermatolog ili dermatolog, ovisno o problematici koja se tretira. Budući da uređaj ima graničnik koji daje potpunu kontrolu rada, ne uzrokuju se oštećenja koja bi mogla dovesti do intenzivnijih bolova tijekom tretmana.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
 • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
 • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
 • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".