×

info telefon +385 1 46 10 225

Reviderm Skin Needler terapija mikroiglicama

Već se dugi niz godina mikro-needling smatra tajnim oružjem među anti-age tehnikama.

Lijepa koža zahtijeva apsolutnu preciznost, a mikro-needling se sastoji od mikro-finih iglica koje upravo s visokom preciznošću perforiraju kožu radeći male, namjenske proboje u kožu koji pak aktiviraju regeneracijske procese.

Opis zahvata

Iglice u inovativnom Skin Needler Precision Lineru  imaju potpuno novi raspored tvoreći samo jedan red od 10iglica čija se dubina može podešavati ovisno o izazovnosti kože.

Ovakav poredak osigurava preciznost prodiranja u sve dijelove lica što tretman čini iznenađujuće bezbolnim i minimalno invazivnim.

Reviderm Skin Needler

Reviderm Skin Needler od svojih se prethodnika razlikuje po graničniku koji omogućava stopostotnu kontrolu dubine prodiranja te samog rada. Mikro-fine čestice razdvajaju redove stanica u epidermisu kroz kratkotrajne, male ubode.

Time se aktiviraju vlastiti mehanizmi samoobnove kože koji vode ka dugotrajnim poboljšanjima strukture, a bez mjerljivih oštećenja na koži.

 

Trenutni učinci:

 • Koža je vidljivo čišća i glađa
 • Ten je svjetliji i sjajniji
 • Ton kože je ujednačeniji

Dugoročni učinci:

 • Nova kolagenska vlakna
 • Eliminirana šteta u strukturi kože
 • Izgrađen epidermis
 • Poboljšano zadržavanje vlage

Kandidati

Mikro needling tretman minimalno je invazivan i ne uzrokuje značajnije oštećenje kože zbog čega je gotovo svatko idealan kandidat bez rizika od dugoročnih štetnih učinaka.

Tipični važni čimbenici, poput dobi, tipa ili boje kože, u ovom slučaju nisu važni.

Čak i dijelovi tijela na kojima je koža nešto tanja, poput unutrašnjosti nadlaktice, mogu se tretirati mikroneedling tretmanima jer je dubina 'prodiranja' iglica strogo kontrolirana.

Reviderm Skin Needler

Svakom tretmanu u Poliklinici Bagatin prethodi neizostavna VISIA profesionalna analiza kože lica koja će našim doktorima i medicinskim kozmetolozima pružiti detaljan uvid u pravo stanje vaše kože te im pomoći u osmišljavanju individualnog plana terapije. 

Skin Needler tretman odličan je izbor za vas ako imate neke od sljedećih problematika:

 • bore na čelu
 • bore oko očiju
 • oštećenja od sunca
 • manjak kolagena
 • bore oko usana
 • opuštena koža
 • atrofični ožiljci
 • strije

Priprema

Za ovu vrstu tretmana nije potrebna nikakva posebna priprema vaše kože.

Jedina iznimka su situacije kada tretiramo ožiljke koje prethodno 2 tjedna omekšavamo Scar softening kremom.

Krema omekšava tkivo i čini ga podatnijim za tretiranje, dodatno ga nivelira i dovodi u razinu kože.

Tijek zahvata

Prije samog tretmana kožu je prvo potrebno očistiti preparatima koji se biraju prema tipu kože. Zatim slijedi enzimatski piling u dvije faze koji će ukloniti površinske nečistoće.

Nakon toga, ovisno o problematici koja se tretira, odabiru se ampule ili formule koje se dodatno 'unose' u potkožje pomoću Skin Needler mikroiglica. Svaki dio kože se tretira u 3 smjera, a dubina iglica definira se ovisno o problematici koja se rješava.

U zadnjoj fazi tretmana koža se tretira Calming Silver sprejom koji djeluje antibakterijski i brzo umiruje te rashlađuje kožu. Nanosi se maska na bazi srebra (Silver detox maska) sljedećih 20 minuta djelovanja, a tretman završava stavljanjem kreme sa zaštitnim faktorom.

Reviderm Skin Needler

Tretman se može izvoditi samostalno, a može se i kombinirati s drugim anti age tretmanima iz naše bogate ponude. Odlično se kombinira s REVIDERM Skin Peeler mikrodermoabrazijom koja pomoću kristala aluminijevog oksida uklanja rožnati sloj kože te omogućuje da Skin Needler ima još bolje efekte. Također, može se kombinirati i s tretmanom laserskog pomlađivanja kože.

 
U nastavku preuzmite svoj besplatni primjerak Vodiča za pomlađivanje lica u kojem ćete pronaći sve detalje o nekirurškim i kirurškim metodama pomlađivanja u našoj Poliklinici.

Saznajte više o njima i odaberite jednu za sebe. 

Vodič za pomlađivanje lica

Oporavak

Nakon samog tretmana, ovisno o dubini prodiranja iglica, moguća je pojava blagog crvenila 1-2 dana. Već sljedeći dan moguće je nanijeti puder.

Mjere opreza

Ova metoda temelji se na znanstvenim, kliničkim istraživanjima i dokazanim rezultatima – vidljiva regeneracija kože praćena stvaranjem novog kolagena, elastina i hijaluronske kiseline.

Ne podliježe gotovo nikakvim rizicima prilikom oporavka, odnosno, nema zacjeljenja rana niti kod promjena u pigmentaciji kože što mikro-needling tehniku, bilo da se radi o Dermapenu ili Skin Needleru, čini idealnim tretmanom i za svijetle i za tamne tonove kože.

 
Preporuka je izbjegavati sunce i solarij 3 – 5 dana nakon tretmanima mikroiglicama, a nakon tog perioda neophodno je prilikom izlaganja koristiti kreme sa zaštitnim faktorom.

Ako imate otvorene rane tretman se ne može primijeniti.

Također, ne preporučujemo tretirati netom operirana, ozlijeđena ili opečena područja.

Cijena

Prije tretmana mikroiglicama preporučujemo VISIA profesionalnu u analizu kože

U suradnji s bankama, Poliklinika Bagatin osigurava mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata.

Više o načinima plaćanja i cijenu tretmana možete provjeriti u aktualnom cjeniku Poliklinike Bagatin:

Saznajte cijenu tretmana

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberite datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Donji grad

Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.