×

info telefon +385 1 46 10 225

Dermatološki paket

Koža odražava naš životni stil i prehranu, stoga je upravo koži potrebno posvetiti detaljniji pregled kako bi na vrijeme uočili promjene koje mogu narušiti izgled i zdravlje. Naši dermatolozi temeljito će pregledati stanje vaše kože i moguće promjene, te preporučiti tretmane koji će najbolje tretirati uočenu problematiku. 

Stres ostavlja velike posljedice na koži, a zajedno s vanjskim faktorima i nezdravom prehranom može doći do pojave upale ili problematike kože poput rozacee ili kuperoze, kapilara, hiperpigmentacijskih mrlja, gljivične infekcije, različitih osipa, alergije na koži itd.  Često se te promjene ignoriraju, pa se razviju kronična oboljenja koja se vrlo teško liječe. Zato smo za Vas pripremili dijagnostički paket pregleda s našim dermatolozima koji Vas mogu uputiti u najbolje terapije, tretmane ili liječenja za Vašu problematiku. Ovaj paket je idealan prvi korak u održavanju dugoročnog zdravlja kože.

Web_848x364px_233

1. Dermatološki pregled promjena na koži

Dermatološki pregled uključuje klinički pregled kože, noktiju i/ili vlasišta i vidljivih sluznica, uz odgovarajuću dijagnostiku. Nakon postavljanja dijagnoze, preporučit ćemo Vam najbolji pristup kako tretirati i liječiti gotovo sve problematike na koži.

Dermatološki paket

Naša Poliklinika u liječenju koristi najsuvremenije lasere kojima se tretira široki spektar dermatoloških problema ali i estetskih zahvata. Uz klasične kliničke metode dermatoloških liječenja, u našoj Poliklinici možete pronaći i najsuvremenije laserske tretmane lica i tijela te široki spektar Anti-Age tretmana koji uključuju razne metode pomlađivanja, te lapezu tretmana za lice koji će pomoći da Vaša koža bude odraz zdravlja i vitalnosti.

2. Digitalni pregled madeža dermatoskopom

Pregled madeža pomaže u ranoj dijagnostici i liječenju melanoma. Kada uočite promjene u madežu u smislu pojave asimetrije, nepravilnosti rubova, promjenu boje ili povećanje promjera madeža, krvarenje ili svrbež, madež svakako treba pogledati dermatolog. Digitalna dermatoskopija omogućava praćenje sumnjivih madeža i drugih kožnih pojava koje se mijenjaju tijekom vremena, a pri svakom pregledu fotografije se pohranjuju i uspoređuju s prethodnima te se u slučaju pojave određenih promjena postavlja indikacija za njihovo uklanjanje.

Pregled madeža s dermatoskopom

U Poliklinici Bagatin koristimo najnapredniji dermatoskop renomirane njemačke tvrtke Visiomed AG koja je specijalizirana za medicinsku dijagnostiku. Riječ je integriranom sustavu za rano prepoznavanje raka kože te je posebno dizajniran za ispunjenje svih najvažnijih aspekata pregleda i vizualizacije kože. Pregled madeža preporuča se učiniti jednom godišnje, a kod osoba s povišenim rizikom češće prema savjetu dermatologa.

3. Lasersko uklanjanje madeža

Najjednostavnija metoda za uklanjanje madeža i ostalih kožnih promjena je lasersko uklanjanje uz pomoć Erbium YAG lasera. Lasersko uklanjanje madeža je izrazito popularna metoda jer smanjuje vjerojatnost nastanka ožiljaka u odnosu na druge postupke. Prilikom laserskog tretmana kožna promjena se odstranjuje u cijelosti na mikroskopskoj razini te ne postoji mogućnost da se tretirano tkivo pošalje patologu na analizu za postavljanje definitivne dijagnoze. Postupak je minimalno bolan i bez potrebe za šavovima. Nakon što je laserski tretman gotov, krasta se stvara na mjestu gdje je nekoć bio madež. Ta krasta se obično drži oko dva tjedna te potom otpadne.

Dermatološki paket

Zašto odabrati nas?

  • Vrhunski tim specijalista dermatologije
  • Stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom
  • Suvremene metode liječenja koje prate svjetske standarde
  • Koristimo samo najmoderniju tehnologiju
  • Razne mogućnosti plaćanja
  • Premium usluga

Ako se odlučite na ovaj paket, više informacija možete dobiti putem telefona 01/ 46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberite datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Donji grad

Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.