×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Zerona lasersko oblikovanje tijela

Kako funkcionira Zerona Emerald tretman?

U mnogobrojnim kliničkim studijama prikazano je kako Zerona Emerald laser stimulira stanice masnoće u emulzirajuću masnoću izvan stanice. Masnoća se kreće iz stanice kroz poru, koja je privremeno stvorena u staničnoj membrani, u limfni sustav. Rezultat na milijunima masnih stanica se očituje u smanjenju masne stanice što uzrokuje smanjenje obujma trbuha, bokova i bedra. 

Što mogu očekivati tokom tretmana?

Vrijeme provedeno na Zerona Emerald tretmanu možete iskoristiti za opuštanje. Tretmani su u potpunosti bezbolni, što znači da nema zagrijavanja niti ćete bilo što osjećati za vrijeme tretmana. 

Što ako propustim termin?

Ne preporuča se preskakanje tretmana jer to može jako utjecati na rezultat. Prilikom početka odlaska na tretmane sa Zerona Emerald laserom važno je da se posvetite preporučenom protokolu koji uključuje najmanje 6 tretmana jednom do dva puta tjedno u trajanju od 30-45 minuta i ne dostižu više od 8 dana između tretmana.

Po čemu se Zerona Emerald tretmani razlikuju od liposukcije?

Liposukcija je invazivna metoda koja uklanja kompletno područje masnih stanica deponiranih ispod kože. Liposukcija može biti provedena koristeći opću ili lokalnu anesteziju. Zerona Emerald tretmani su 100% neinvazivni, jer se provode s „low level“ laserom koji stimulira masnu stanicu, emulizira ju i oslobađa masnoću. Za vrijeme tretmana ne osjećate ništa.

Postoji li nešto na što trebam pripazit u razdoblju kada odlazim na Zerona Emerald tretmane?

Ne. Tokom 2 tjedna tretmana možete obavljati sve svoje normalne aktivnosti. Preporučljivo je da slijedite protokol tretmana: hidratizacija (8-10 čaša vode na dan), nastaviti jesti zdravo i vježbati (hodati najmanje 30 minuta dnevno), ne konzumirati alkohol i kofein. Alkohol i kofein usporavaju limfni sustav što može smanjiti vaš rezultat. Preporuča se što više fizičke aktivnosti kako bi rezultati bili što bolji. Rezultati isključivo ovise o pravilnoj prehrani i vježbanju.

Koji dijelovi tijela se mogu tretirati Zerona Emerald laserom?

Zerona Emerald tretmani su dokazano efektivni u kliničkim studijama na trbuhu, bokovima i bedrima.

Jesu li su tretmani Zerona Emerald laserom sigurni?

Zerona Emerald tretmani su u potpunosti neinvazivni i ne uzrokuju modrice, niti ogrebotine. Tokom tretmana nema osjećaja nelagode, anestezija nije potrebna, a odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima.

Je li tretman siguran i za bolesti poput dijabetesa?

Da, iako postoje dvije iznimke. Ako ste trudni ili mislite da biste mogli biti trudni, ne preporuča se odlazak na tretmane. Također, ako imate pacemaker ovaj tretman nije za vas. Nema poznatih rizika, ali potencijalni nepoznatni rizik može postojati. Zerona Emerald laser može biti neefikasan kod pacijenata sa dijabetesom ili poremećajem gdje je metabolički sustav potencijalno oslabljen.

Postoji li mogućnost nuspojava?

Ne. Proces tretmana je u potpunosti neinvazivan i zasigurno nema nuspojava osim gubitka centimetara i masnoća.

Koliko dugo su vidljivi rezultati?

Zdravom prehranom i vježbanjem možete očekivati dugotrajne rezultate. Zerona Emerald tretmani su idealni za 2 tipa ljudi: oni koji već prakticiraju zdravu prehranu i zdrav način života te se žele riješiti lokaliziranih masnoća ili za one koji žele da im gubitak centimetara sa Zerona Emerald tretmanima bude odskočna daska i motivacija za početak zdravog načina života. Zerona Emerald je idealan tretman i terapija kod osoba s prekomjernom tjelesnom masom, kao i kod pretilih osoba. Uz pomoć naše nutricionistice i redovitog dolaska na tretmane možemo ostvariti sjajne rezultate.

Može li se procedura više puta ponavljati? Nakon koliko vremena mogu napraviti sljedeći tretman?

S dodatnim tretmanima možete očekivati poboljšane rezultate. Sljedeću seriju tretmana možete započeti čim završite prvu seriju. 

Koliko vremena treba proći od trudnoće?

Preporučeno je da pričekate prvi pregled kod ginekologa nakon poroda (obično nakon 6 tjedana) te da tada krenete sa Zerona Emerald tretmanima. Tretmani nisu preporučljivi ukoliko dojite.

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".