×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Vistabel terapija bora lica

Je li moguće izlagati se suncu nakon zahvata?

Sunčeve zrake neće naštetiti Vistabelu, ali se preporuča ne izlagati se suncu odmah nakon zahvata kako bi koža pravilno zacijelila na mjestima sitnih uboda. Ukoliko ne možete izbjeći izlaganje suncu, svakako nanesite kremu s visokim zaštitnim faktorom te boravite na suncu što je manje moguće.

Je li zahvat Vistabelom moguće raditi u trudnoći?

Vistabel se ne preporučuje koristiti kod trudnica ili dojilja, kao ni kod osoba koje su ranije imale alergijsku reakciju na preparat ili bilo koji njegov sastojak.

Je li Vistabel štetan?

Kada se aplicira u malim količinama i na pravim mjestima, Vistabel nije štetan. Educiran i iskusan stručnjak će znati odrediti kolika količina vam je potrebna i aplicirati Vistabel točno u mišić zbog čeka je prijeko potrebno izvrsno i besprijekorno poznavanje anatomije lica. Neželjene posljedice se mogu pojaviti ako koristite neispravan preparat ili ako liječnik nema dovoljno iskustva u apliciranju.

Spomenimo da se danas Vistabel koristi kao lijek u liječenju preko 50 različitih bolesti, odnosno dijagnoza. Sastavni je dio terapije kod oftalmoloških, neuroloških, otorinolaringoloških, pedijatrijskih i ginekoloških poremećaja. Na primjer, uspješno zaustavljaja neke vrste napada migrene ili pak umanjuje bolove u području čeljusnog zgloba.

Osjetim li ubode za vrijeme zahvata?

Prije same aplikacije, na određeni dio lica gdje je planirana aplikacija nanosi se anestetska krema kako bi tretman prošao što ugodnije. Kod same aplikacije se koristi vrlo tanka igla kako bi se ubod što manje osjetio. Na mjestu uboda se zbog osjetljivosti klijenta, posljedično može pojaviti mala modrica koja se može prekriti puderom te nestaje kroz nekoliko dana.

Koja količina Vistabela mi je potrebna?

Prije konzultacija i pregleda liječnika, nije moguće utvrditi koja količina Vistabela je nekome potrebna; 100 jedinica, 50 jedinica ili manje. Svatko od nas je različit i poseban na svoj način pa stoga i naša lica stare na drugačiji način. Ovisno o genetici, životnom stilu, njezi kože koju prakticiramo…varira i sama količina bora koja se pojavljuje na određenim mjestima. Zbog toga je potrebna količina Vistabela vrlo individualna.

Koje se sve regije mogu tretirati Vistabelom?

Vistabel vrlo dobro djeluje na bore na čelu i oko očiju koje uzrokuju uobičajeni pokreti upravo tih mišića.

Najčešće se primjenjuje za uklanjanje:

  • horizontalnih bora na čelu
  • vertikalnih bora na čelu (tzv. bore mrštilice)
  • sitnih bora s vanjske strane očiju (tzv. bore smijalice)

Može li Vistabel „izbrisati“ duboke bore na čelu?

U slučaju kada su bore poprilično izražene i duboke, Vistabel terapija bora lica neće ih u potpunosti izbrisati ali će ih značajno ublažiti. U ovakvim slučajevima potrebna je kombinacija Vistabela i hijaluronskih dermalnih filera.

Hoće li mi lice izgledati „zamrznuto“?

Jednom aplicirani Vistabel na pravim mjestima i u pravoj koncentraciji neće ostaviti „zamrznuti“ izgled na koji smo navikli gledajući hollywoodske glumice. On nježno reducira pokretljivost mišića ostavljajući prirodno gladak izgled čela i osvježenje područja oko očiju.

Koliko dugo traje učinak Vistabela?

Trajanje konačnog rezultata zahvata varira, ovisno o individualnim karakteristikama klijenta. U većini slučajeva je od 4 do 6 mjeseci.

Tko je idealan kandidat za aplikaciju Vistabela?

Kandidati za Vistabel tretman su oni klijenti koji su na licu uočili neželjene linije i bore, poput bora mrštilica između korijena obrva te bora smijalica oko očiju. Također oni koji žele osvježiti svoj izgled, ali i oni koji žele prevenirati u nastajanju bora. Prema naputcima FDA (Američka agencija za hranu i lijekove) preporučljivo je već u ranim 30-im početi s takozvanim 'Baby Vistabelom', odnosno manjom količinom Vistabela, do 50 jedinica, u svrhu prevencije nastanka tzv. statičnih (dubokih) linija u zrelim godinama života.

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".