×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

VISIA profesionalna analiza kože

Zrači li VISIA analiza?

VISIA analiza ne zrači i potpuno je sigurna za korištenje.

Može li se VISIA analizom dijagnosticirati neka dermatološka problematika?

Budući da VISIA uređaj procjenjuje bore, pigmentne promjene, crvenilo, stanje pora, crvena područja, teksturu kože, prisutnost porfirogenih bakterija i posljedice UV oštećenja, ovom analizom se može dijagnosticirati dermatološka problematika. Prema stanju navedenih faktora će se predložiti tretmani i proizvodi za ublažavanje ili potpuno uklanjanje određene problematike.

Mogu li na pregled doći s make up-om?

Za optimalne rezultate najbolje je napraviti analizu kože bez make up-a. Što manje nečistoća ima na licu, to će rezultati realniji i bolje opisati trenutno stanje vaše kože. Ako dođete na konzultacije s make up-om, medicinski kozmetolog će vam prije same analize ukloniti make up, kao i kremu za zaštitu od sunca i sve ostale nečistoće.

Kako VISIA analizom određujete tip kože?

Uređaj ima usavršeni softver koji automatski određuje tip kože. Uspoređuje ga s tisućama klijenata iz baze podataka, analizira i predlaže individualne tretmane i proizvode za njegu kože.

Što mogu očekivati i koje su prednosti ove analize?

Pomoću preciznih VISIA prikaza svih područja vašeg tena i kože, naši stručnjaci mogu predložiti optimalne opcije pomlađivanja, regeneracije ili liječenja određene problematike, odnosno, mogu vam predložiti potpuno individualiziran plan terapije. Na osnovu vašeg profila, program će, također, dati preporuke za stalnu njegu kože lica. VISIA prikaz neprocjenjiva je pomoći u praćenju vitalnosti vašeg tena, kao i u provjeri učinkovitosti njege kože kroz vrijeme. Tako se mogu pratiti rezultati iz tretmana u tretman, kao i napredak kroz godine.

Prednost ove vrste analize je u tome što se može koristiti za sve tretmane lica.

Zašto je potrebno napraviti Visia analizu prije prvog tretmana?

Rezultati prikupljeni VISIA sustavom za analizu kože pomoći će u stvaranju prilagođenog i individualnog programa tretmana za svakog klijenta. Definiranje vašeg jedinstvenog profila kože prvi je korak ka zdravlju i vitalnosti tena. VISIA može odrediti stanje kože - površinski i ispod površine.

Višespektarski prikaz pruža jasan, višedimenzionalan uvid u individualne aspekte vašeg tena koji utječu na ukupan izgled te služi kao vodič u personaliziranom programu tretmana vaše kože.

Kako djeluje?

VISIA sustav višespektarski fotografira lice, kako bi dobili detaljan uvid u stanje kože i prijedloge tretmana i proizvoda za njegu lica, sve u svrhu rješavanja individualne problematike. Prikazuje ključne vizualne informacije za šest područja koja utječu na zdravlje i izgled vašeg tena:

  • bore
  • mrlje
  • pore
  • jednakost tena (varijacije boje tena)
  • porfirine (prisutnost bakterija u porama)
  • UV točke (karakteristike fotooštećenja, tipične za pretjerano izlaganje suncu)

VISIA, također, pruža informativnu usporedbu karakteristika vašeg tena s tenom žena iz baze podataka sastavljene od tisuće i tisuće profila žena diljem svijeta.

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Donji grad

Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.