×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

O Poliklinici

Koje je godine nastala Poliklinika Bagatin?

Utemeljena 1995. godine kao ordinacija od strane prof.dr.sc. Marija Bagatina, svjetski priznatog maksilofacijalnog i plastičnog kiruga, naša Poliklinika danas je vodeća poliklinika za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju u Hrvatskoj.  Doktor medicine Dinko Bagatin, čija je specijalnost opća i plastična kirurgija, i doktor Tomica Bagatin, maksilofacijalni kirurg, zajedno s mlađim bratom i ravnateljem Poliklinike, Ognjenom Bagatinom, 2006. godine preuzeli su Polikliniku i uspješno nastavili put koji je započeo njihov otac.

Gdje se nalazi Poliklinika Bagatin?

Poliklinika Bagatin svoje usluge pruža na dvije lokacije. Jedna Poliklinika se nalazi u samom centru grada, na adresi Kneza Višeslava 14/2, a druga lokacije Poliklinike, nalazi se u poslovnom dijelu grada, na 10. katu Green Gold Towera, na adresi Ulica grada Vukovara 269a. 

Koje usluge se pružaju u Poliklinici Bagatin?

Svoje djelatnosti smo podijelili na dvije lokacije gdje nudimo preko 250 usluga u ukupno 7 područja specijalnosti. Odjeli dermatologije, stomatologije i kozmetologije smješteni su u Green Gold Toweru, iznad hotela DoubleTree by Hilton. Na gotovo 900 kvadrata na raspolaganju su Vam najmoderniji laser centar u regiji te vrhunski dentalni centar. Na istoj adresi nalaze se i centar za oblikovanje tijela i kontrolirano mršavljenje te dermatološki stručnjaci za rješavanje svih problematika, od neželjenih dlačica, kapilara, bora pa sve do promjena na koži poput madeža ili ožiljaka.

U želji da pružimo cjelokupnu brigu za ljepotu i zdravlje naših klijenata, 2015. godine otvorili smo vrata našeg stomatološkog odjela. U sklopu novouređenog i najnaprednijeg Dental centra u Zagrebu i okolici pružamo široku ponudu vrhunskih stomatoloških usluga. Naglasak stavljamo na estetsku stomatologiju, oralnu kirurgiju, implantologiju i 3D dijagnostiku.

U samom centru grada Zagreba nalazi se druga Poliklinika koja već dvadeset godina nudi usluge maksilofacijalne, opće i plastične kirurgije.

Što su to ekstremni makeoveri?

Ekstremni makeover prilog je u emisiji In Magazin koja se sezonski emitira na Novoj TV. Kandidat mora opisati koji je njegov problem i zašto misli da bi baš on bio pravi izbor za makeover. Uz to je potrebno priložiti i fotografije kritičnih područja kao i svoje kontakt podatke te se obratiti Novoj TV. Naši doktori ponosni su što su upravo oni prvi kirurzi u Hrvatskoj koji sudjeluju u ovakvom projektu. Poliklinika Bagatin, pod vodstvom doktora Tomice i Dinka Bagatina, sudjeluje u Ekstremnim makeoverima od samih početaka. Tijekom svih sezona naši su doktori pomogli osobama kojima su estetske operacije bile jedino rješenje, jer njihov problem nije bio samo estetski, već i funkcionalne prirode. Iza njih je više od 50 uspješno operiranih kandidata s više od 125 uspješno obavljenih operativnih zahvata.

Kako mogu pratiti rad Poliklinike Bagatin?

Za komunikaciju s klijentima Poliklinika maksimalno koristi društvene mreže (Facebook, Instagram, LinkedIn i YouTube). Samo na glavnom Facebook page-u Poliklinike imaju preko 120.000 fanova. Uz glavni Poliklinika Bagatin page, imaju Poliklinika Bagatin - dental centar i Poliklinika Bagatin Slovenija profile. Također Instagram profil bagatinclinic ima preko 10.000 pratitelja. Na YouTube kanalu Poliklinike možete pronaći detaljno opisane sve zahvate i tretmane, a na Blogu najzanimljivije članke iz područja estetske kirurgije i dermatologije. Cilj Poliklinike Bagatin je svakodnevna komunikacija i surađivanje s klijentima kako bi isti vlastitu viziju sebe pretvorili u blistavu stvarnost. 

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.