×

Besplatna analiza lica

Saznajte više

Abdominoplastika

Što je abdominoplastika?

Abdominoplastika ili "tummy tuck" estetski je zahvat koji može područje abdomena učiniti čvršćim. Ovim zahvatom se vrlo učinkovito uklanja višak kože i masnog tkiva s područja trbuha. Ovaj problem se najčešće javlja nakon trudnoće i poroda kod ženskih osoba te nakon značajnog gubitka tjelesne težine kod ženskih i muških osoba mlađe ili srednje dobi.

Jesam li kandidat za abdominoplastiku?

Doktori u Poliklinici Bagatin će razgovarati s vama o ograničenjima i očekivanjima. Kada dobijete sve informacije donesite odluku i procijenite jeste li dobar kandidat za abdominoplastiku.

Kada ću vidjeti rezultate?

Prve rezultate možete vidjeti odmah nakon zahvata, a s vremenom se i same otekline smanjuju te je vidljiv novi oblik tijela. Nakon tri mjeseca većina oteklina će se povući, a konačan rezultat će biti nakon godinu dana. 

Nakon koliko se mogu vratiti na posao nakon abdominoplastike?

Abdominoplastika je invazivan zahvat nakon kojeg je najčešće potrebno 3-4 tjedna oporavka. Točno vrijeme ovisi i o težini zahvata, vašoj toleranciji na bol te psihičkom i fizičkom opterećenju na poslu.

Može li mi abdominoplastika pomoći da izgubim na težini?

Abdominoplastika nije zahvat uz pomoć kojeg se možete riješiti viška kilograma. Ukoliko nakon dijeta i uobičajenih načina gubljenja kilograma imate višak kože na području trbuha, onda je ova operacija za vas.

Koje pretrage je potrebno napraviti prije operacije?

Nakon obavljenih konzultacija s našim doktorima i dogovorenog zahvata potrebno je učiniti standardne laboratorijske preglede kao što su krvna slika, testovi koagulacije krvi, KG I Rh faktor,urin, EKG,te ovisno o starosnoj dobi RTG srca i pluća i internistički pregled.

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.