×

Treneri i edukatori

Jon Thedham

Jon Thedham

Iskusni britanski marketinški stručnjak, izvršni menadžer, konzultant, predavač i poslovni trener s više od 20 godina iskustva. Iskustvo je prikupio radeći na projektima zemalja EU, SAD-a, Kanade i Japana. Završio je poslijediplomski studij marketinga i MBA. Kao gost predavač predaje na četiri američka i britanska sveučilišta. Do sad je obavljao nekoliko viših menadžerskih i marketinških pozicija u komercijalnim sektorima različitih industrija, fokusirajući se na implementaciju strategije i razvoja poslovanja.

Blanka Lasić

Blanka Lasić

Po struci diplomirani ekonomist s dugogodišnjim iskustvom u odjelu ljudskih resursa, s fokusom interesa i rada na području selekcije i upravljanja edukacijom, razvojem djelatnika te na mjerenju i poboljšavanju radne učinkovitosti.  Od 2016. osnivačica je i vlasnica društva MINDIST d.o.o., koje kao glavni cilj ima savjetovanje na području osobnog i organizacijskog razvoja, te pružanje konzultantskih usluga za procese i projekte na području ljudskih resursa, održavanje poslovnih edukacija te održavanje grupnog ili individualnog business & life coachinga.

Prof. Boris Blažinić

Prof. Boris Blažinić

Profesor i sudski vještak za psihologiju, predavač, trener, konzultant i licencirani coach za povećanje osobne i organizacijske učinkovitosti. Već 11 godina vodi Centar za razvoj osobnosti i Institut za kvalitetu i razvoj ljudskih potencijala. Do 2015. godine proveo je 1256 treninga. Kao predavač s velikim iskustvom, profesor Blažinić je vrlo opušten i zanimljiv što predavanja čini vrlo interaktivnima.

Danijel Bićanić

Danijel Bićanić

Bavi se prodajnim trenerstvom 12 godina i njegova specijalizacija jest B2B prodaja s naglaskom na savjetodavnu prodaju. Kao trener aktivan je u čitavoj regiji te Švicarskoj i Njemačkoj. Do sada je održao preko 1300 treninga i kao terenski prodajni trener bio prisutan na više od 5000 prodajnih razgovora.

Domagoj Lipošinović

Domagoj Lipošinović

Domagoj Lipošinović titulu magistra ekonomskih znanosti stekao je na Vienna University of Business and Economics. Radio je u vodećim svjetskim tvrtkama kao što su Procter & Gamble, SC Johnson i Samsung Electronics. Tijekom svog rada u prodaji i marketingu na rukovodećim mjestima u Hrvatskoj i inozemstvu imao je priliku skupiti vrijedno iskustvo u vođenju timova, coachingu i pregovaranju. Danas je direktor tvrtke LIFE Training i Head Coach te međunardno certificrani trener NeuroLingvističkog programiranja kao i član American Boarad of NLP (ABNLAP), najveće svjetske NLP organizacije.

Dragan Knežević

Dragan Knežević

Konzultant i voditelj za veliki broj međunarodnih organizacija u Nizozemskoj u razdoblju od 1996. do 2004. godine. Osnivač je i direktor tvrtke Alter Ars u Zagrebu, koja se primarno bavi treninzima i coachingom, od 2005. godine. U fokusu njegovog angažmana su coaching i treninzi s voditeljima, timski coaching te grupni coaching. U svom jedinstvenom pristupu integrira veliki broj razvojnih metoda i alata. Jedan je od osnivača Hrvatske udruge za coaching gdje je i voditelj supervizije.  Član EMCC udruge za mentoring i coaching te udruga HR centar i MBA udruge.

Mr. Dragomir Gabrić

Mr. Dragomir Gabrić

Poduzetnik i poslovni savjetnik. Dvadeset godina živio je u Njemačkoj gdje je na Sveučilištu Johann Wolfgang Goethe studirao sportsku medicinu, gdje je kasnije i magistrirao. Paralelno uz posao završio je internacionalni menadžment na privatnoj akademiji AKAD u Stuttgartu. Više od deset godina radio je za poduzeće Elixia kao glavni menadžer u različitim wellness klubovima. Kao poslovni savjetnik na svojim seminarima oduševljava i pozitivno mijenja živote ljudi u Hrvatskoj, susjednim državama i u zemljama njemačkoga govornoga područja. 

Gordana Kadoić

Gordana Kadoić

Manager za razvoj poslovanja i trener sa 20 godina iskustva u svim kanalima prodaje, također je menadžerica na ključnim pozicijama u domaćim i multinacionalnim tvrtkama. Održala je više od 100 treninga, edukacija, radionica, seminara u zemlji i inozemstvu. Članica je EMCC Hrvatska, savjetnica za razvoj poslovnih vještina, poslovna trenerica i mentorica, stručnjakinja za razvoj prodaje, vođenje timova i managera te njihovih potencijala. 

Jasmin Ibrahimović

Jasmin Ibrahimović

Poduzetnik, mentor, predavač, trener poslovnih vještina i profesionalac u mrežnom marketingu. Vanjski je suradnik Instituta za menadžment u Zagrebu gdje djeluje kao programski direktor i predavač. U zadnjih deset godina djelovao je u nekoliko poduzeća: Country Manager, regionalni direktor za JI Europu, a sudjelovao je i u otvaranju prve robne kuće IKEA u Zagrebu radeći kao član menadžmenta zadužen za prodaju. Nedavno je stekao znanstvenu titulu magistra iz upravljanja inovativnim procesima, a posjeduje i diplomu iz ekonomije poduzetništva.

Mr. Katarina Pavliša

Mr. Katarina Pavliša

Završila je Ekonomski fakultet u Zagrebu, a svoje znanje obogatila je mnogim stručnim edukacijama iz upravljanja ljudskim potencijalima i strateškog upravljanja, te edukacijama iz područja osobnog razvoja i coachinga. Kao student počela je raditi na projektima razvoja procesa ljudskih resursa u Coca Coli, a bogato iskustvo u upravljanju ljudskim potencijalima stekla je u drugim velikim kompanijama poput AWT International i Croatia Airlines. Radi kao trener i konzultant u Pravoj Formuli.

Lana Horak

Lana Horak

Psihologinja s usmjerenjem na kognitivno-bihevioralnu psihoterapiju. Radi kao konzultant u Pravoj Formuli, kao HR stručnjak u odjelu edukacije i razvoja velike internacionalne kompanije te kao partner u manjim kompanijama u stvaranju korporacijske kulture i strategije. Organizira panele i radionice na kojima sudjeluju znanstvenici, inovatori i umjetnici u vidu znanstvenih istraživanja na temu kreativnosti.

Ljupko Kontešić

Ljupko Kontešić

Business trainer i Executive Coach. Bavio se profesionalno sportom na vrhunskoj razini, bio poduzetnik u businessu i aktivno istražuje područje osobnog razvoja u zadnjih 15ak godina. Danas radi kao Executive Coach i Business trainer usmjeren na razvoj i usvajanje coachinga kao načina promišljanja. Njegovo usmjerenje je integracija znanja i iskustava u cilju maksimiziranja ljudskog potencijala. Surađuje na velikom broju projekata u regiji radeći sa menadžerima/liderima svih razina, u organizacijama različitih djelatnosti. Redovni je asistent i predavač na Školi za osobni i organizacijski razvoj.

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberi datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00h
  Subota 09:00 - 14:00h