×

Partneri i pokrovitelji

Projekt Bagatin Akademije prepoznali su i podržali sljedeći partneri i pokrovitelji:

Predsjednica Republike Hrvatske

Predsjednica Republike Hrvatske

Kolinda Grabar-Kitarović predsjednica je Republike Hrvatske, hrvatska političarka i diplomatkinja, bivša ministrica vanjskih poslova i europskih integracija. U veljači 2015. godine svečano je prisegnula za prvu hrvatsku predsjednicu. Predsjednica Republike Hrvatske je uvjerena da će rad naše poliklinike popuniti prazninu u medicinskom obrazovanju, a time  stvoriti i novu dodanu vrijednost za razvoj hrvatske zdravstvene zaštite, s krajnjim ciljem pružanja bolje zdravstvene usluge. Zaželjela nam je sreću i uspješan projekt Bagatin Akademije.

Hrvatska liječnička komora

Hrvatska liječnička komora

Hrvatska liječnička komora je strukovna organizacija liječnika na području Republike Hrvatske sa svojstvom pravne osobe i javnim ovlastima. U okviru svojih djelatnosti predstavlja liječnike u Hrvatskoj i inozemstvu. Članstvo u Hrvatskoj liječničkoj komori je obvezno za sve liječnike koji rade na neposrednim poslovima pružanja zdravstvene zaštite u Republici Hrvatskoj. Za sve ostale liječnike članstvo u komori je dobrovoljno. Hrvatska liječnička komora prepoznala je potencijal Bagatin Akademije dodjeljivanjem 15 i 20 bodova za liječnike polaznike.

Hrvatska komora medicinskih sestara

Hrvatska komora medicinskih sestara

Hrvatska komora medicinskih sestara je regulacijsko tijelo za sestrinstvo u Republici Hrvatskoj. Ima oko 32.000 medicinskih sestara upisanih u Registar, te tako predstavlja najbrojniju grupaciju profesionalaca u zdravstvu. Glavni cilj Hrvatske komore medicinskih sestara je zaštita pacijenata i građana kroz osiguranje kvalitetne, te odgovorne i etične zdravstvene njege. Podržali su projekt Bagatin Akademije dodjelom 7 i 11 bodova za sudionike koji su članovi komore.

Hrvatska gospodarska komora

Hrvatska gospodarska komora

Hrvatska gospodarska komora samostalna je stručno-poslovna organizacija, koja promiče, zastupa i usklađuje zajedničke interese svojih članica pred državnim i drugim tijelima u Hrvatskoj i inozemstvu. Članice Hrvatske gospodarske komore su sve pravne i fizičke osobe koje obavljaju gospodarsku djelatnost sa sjedištem na području Republike Hrvatske. 

Američka gospodarska komora u Hrvatskoj

Američka gospodarska komora u Hrvatskoj

Američka gospodarska komora u Hrvatskoj je osnovana s ciljem promoviranja, interesa i stajališta tvrtki iz SAD-a, hrvatske, te isto tako ostalih stranih kompanija u Hrvatskoj. Doprinosi unapređenju poslovnog okruženja u Hrvatskoj promovirajući visoke standarde poslovanja. AmCham je nezavisna, neprofitna i nevladina organizacija s preko 160 članova, a sama je član U.S. Chamber of Commerce u Washingtonu i mreže Europskog vijeća američkih gospodarskih komora. 

Janus PIM

Janus PIM

Janus PIM osnovan je 1999. godine s usmjerenjem na upravljanje ljudskim kapitalom,  savjetovanje, treninge i istraživanje na području ljudskih resursa. Nakon gotovo 17 godina uspješnog poslovanja, prepoznati su kao lider moderne poslovne edukacije i HR savjetovanja o čemu svjedoče brojni projekti s kompanijama financijskog, IT, farmaceutskog,  FMCG, građevinskog, javnog i ostalih sektora. Metodologiju rada temeljene na interaktivnim radionicama i prilagođena je principima učenja odraslih. Od samog osnutka ideja je bila razviti konzultantsku kuću koja okuplja vrhunske stručnjake i poslovne trenere koji će objedinjavati poznavanje svjetskih trendova, kao i hrvatske organizacijske i osobne razvojne mogućnosti.

Hrvatska ljekarnička komora

Hrvatska ljekarnička komora

Hrvatska ljekarnička komora je samostalna i neovisna strukovna organizacija koja predstavlja i zastupa ljekarničku struku i ljekarničku djelatnost u Republici Hrvatskoj. Komoru su osnovali Farmaceutsko-biokemijski fakultet i Hrvatsko farmaceutsko društvo Odlukom o osnivanju Komore, donijeto 17. i 25. svibnja 1994. godine. Samostalno djeluje od 27.siječnja 1995.godine. Zadaća Komore je u da u granicama pozitivnih propisa preko svojih tijela, zastupa i štiti ljekarničke interese, čuva ugled i prava ljekarničke struke, te održava stegu unutar struke i djelatnosti.

Dental Tribune

Dental Tribune

Vodeći svjetski strukovni časopis s bogatim sadržajem stručnih tekstova i visokoj čitanosti od strane doktora dentalne medicine. Kvalitetan sadržaj, inovativan i vizualno atraktivan časopis “Dental Tribune International“ pronašao je mjesto u svim ordinacijama dentalne medicine širom Hrvatske putem specijalizirane dentalne agencije “Dental Media Grupa d.o.o.“ kao nositelja franšize za Republiku Hrvatsku i BiH.

Poduzetnik

Poduzetnik

U prosincu 2006. godine pokrenut je mjesečni časopis Poduzetnik koji već niz godina izlazi diljem Hrvatske. Časopis se distribuira putem godišnje pretplate i distribucijske mreže kioska Tiska. Kroz životne priče uspješnih i manje uspješnih poduzetnika i obrtnika, niz zanimljivih reportaža, predstavljanja gospodarskih projekata lokalnih samouprava i državnih institucija te propagirajući etiku u gospodarstvu, časopis daje svoj mali doprinos uspješnom razvoju poduzetništva. 

Resisto

Resisto

Tvrtka Resisto ima viziju otvoriti put psihologiji i psiholozima prema strateškim konzultantskim i liderskim funkcijama u regionalnim korporacijama kroz postepeno odmicanje od selekcijske uloge kao dominantne djelatnosti. Cilj im je približiti HR prakse malim poduzetnicima, ugostiteljima i obrtnicima. Resisto nudi usluge life coachinga, psihologijskog savjetovanja te psihoterapije pomoću kojih žele u sve sustave od malih poduzeća do velikih trgovačkih lanaca implementirati jednostavne prakse koje razbijaju rutinu, a održavaju žar i strast za poslom.

Jamnica d.d.

Jamnica d.d.

Jamnica d.d. je hrvatski proizvođač mineralnih voda kao dio koncerna Agrokor. U sastavu Jamnice d.d. su punionice prirodne mineralne vode Jamnice u Pisarovini, punionica prirodne izvorske vode Jane i bezalkoholnih pića u Svetoj Jani, punionica prirodnih voćnih sokova Juicy, punionica prirodne mineralne vode i bezalkoholnih pića Sarajevski kiseljak u Bosni i Hercegovini, punionica mineralne vode Fonyódi u Mađarskoj te vlastite distribucijske kompanije u Sloveniji, Srbiji i SAD-u. 

Mapa znanja

Mapa znanja

Mapa znanja je tvrtka specijalizirana za poslovne edukacije. Poslovni seminari koje organiziraju namijenjeni su svima koji tijekom svoje profesionalne karijere žele stalno nadograđivati svoja znanja i vještine, svjesni da im samo stalno educiranje osigurava mjesto na tržištima. Na njihovim poslovnim edukacijama uglavnom se radi u manjim grupama budu kako bi se moglo što kvalitetnije raditi. Njihovi predavači su vrhunski stručnjaci i konzultanti s različitih područja koji kroz poslovne edukacije i interaktivne radionice polaznicima približavaju svjetske trendove u poslovanju i pomažu u integracijskim procesima koji domaće poduzetništvo uvode na zajedničko EU tržište.

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberi datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00h
  Subota 09:00 - 14:00h