×

Gosti i predavači

mr. sc. Trpimir Goluža

mr. sc. Trpimir Goluža

Predsjednik Hrvatske liječničke komore studij medicine i doktorski poslijediplomski studij „Biomedicina“ završio je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Specijalizirao je ginekologiju i opstetriciju te subspecijalizirao fetalnu medicinu i opstetriciju u Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb. Utemeljitelj je i prvi predsjednik Hrvatske udruge bolničkih liječnika. Član je Hrvatskog društva ginekologa i opstetričara te Hrvatskog društva za perinatalnu medicinu.

mr.sc. prof. Damir Jurinović

mr.sc. prof. Damir Jurinović

Pune 32 godine bio je ravnatelj Poliklinike „Nemetova“ te također predsjednik Upravnog vijeća Doma zdravlja centar u Zagrebu. Član je Odbora za prostorno uređenje, Odbora za zaštitu okoliša te Odbora za zdravstvo.

Dr.sc. Slavko Sakoman

Dr.sc. Slavko Sakoman

Završio je postdiplomski studij iz Socijalne psihijatrije i bolesti ovisnosti. Doktorirao je na temu „Evaluacija programa suzbijanja alkoholizma u Hrvatskoj“. Objavio je preko 100 radova, sudjelovao na brojnim znanstvenim skupovima u zemlji i inozemstvu. U stručnoj i znanstveno-istraživačkoj djelatnosti, uže se bavio područjima epidemiologije alkoholizma i drugih ovisnosti, medicinske informatike te gotovo svih aspekata problema ovisnosti o drogama po čemu je najviše poznat široj javnosti. 

Prof. Boris Blažinić

Prof. Boris Blažinić

Profesor i sudski vještak za psihologiju, predavač, trener, konzultant i licencirani coach za povećanje osobne i organizacijske učinkovitosti. Već 11 godina vodi Centar za razvoj osobnosti i Institut za kvalitetu i razvoj ljudskih potencijala. Do 2015. godine proveo je 1256 treninga. Kao predavač s velikim iskustvom, profesor Blažinić je vrlo opušten i zanimljiv što predavanja čini vrlo interaktivnima.

Jon Thedham

Jon Thedham

Britanski stručnjak za kvalitetu iskusni je marketinški stručnjak, izvršni menadžer, konzultant, predavač i poslovni trener s više od 20 godina iskustva. Iskustvo je prikupio radeći na projektima zemalja EU, SAD-a, Kanade i Japana. Završio je poslijediplomski studij marketinga i MBA. Kao gost predavač predaje na četiri američka i britanska sveučilišta. Do sad je obavljao nekoliko viših menadžerskih i marketinških pozicija u komercijalnim sektorima različitih industrija, fokusirajući se na implementaciju strategije i razvoja poslovanja.

Tanja Prekodravac

Tanja Prekodravac

Direktorica edukacija i razvoja ljudi potencijala at SELECTIO d.o.o.. Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a kontinuirano se obrazuje u području upravljanja i razvoja ljudskih potencijala kao i u terapijskom radu. Dodatno je educirana u području stresa i burnouta, psiholoških kriznih intervencija, komunikacije, obiteljske medijacije, grupnog vođenja i dr.,  trenutno završava postdiplomsku edukaciju iz Gestalt psihoterapije i body psihoterapije.

Tomislav Penavić

Tomislav Penavić

Psiholog Penavić radno je iskustvo u području ljudskih potencijala stjecao je kroz rad u poznatim domaćim i stranim kompanijama (Potomac d.o.o. – nositelj modnog branda Croata, Zaks i Argentum, Erste banka i Styria Hrvatska medijski servisi), a u području savjetodavnog rada kroz detekciju i definiranje talenata, kompetencija i profesionalnih interesa osoba u sklopu rada udruga i kao vanjski suradnik u projektima financiranim iz Europske unije. Osnivač je i vlasnik tvrtke Gamira savjetovanje koja kao glavni cilj ima savjetovanje na području ljudskih potencijala i unaprjeđenje poslovanja.

Ognjen Bagatin, MBA

Ognjen Bagatin, MBA

Ravnatelj Poliklinike Bagatin sportaš je od malih nogu i svoj sportski duh unosi i u vlastiti posao. Njime nadahnjuje poslovni tim, kako u suradnji, tako i u pristupu prema poslu. Njegovo omiljeno pitanje je „Vodimo li?“, a njegovi zaposlenici dobro znaju što to znači: u stručnosti, znanju, profesionalnosti, uslužnosti i dobrobiti za pacijenta. Završio je Ekonomski fakultet u Zagrebu te nakon njega MBA na Cotrugli Business School. 

Prof. dr.sc. Katarina Šakić

Prof. dr.sc. Katarina Šakić

Prim.dr.med., redovita je profesorica iz anesteziologije, reanimatologije i intezivne medicine na Medicinskom fakultetu J.J. Strossmayera Sveučilišta u Osijeku  i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Dr. Šakić posjeduje diplomu iz moderne anesteziologije s Cambridgea te je napisala preko 500 znanstvenih i stručnih radova i knjiga.  Nagrađivana je od strane Njujorške Akademije Znanosti, Hrvatskog liječničkog zbora za osobit doprinos medicinskoj znanosti i struci te je od strane Sveučilišta Cambridge uvrštena u top 100 vodećih medicinskih profesionalaca u svijetu.

Doc. dr. sc. Davor Perkov

Doc. dr. sc. Davor Perkov

Prodekan i profesor na Visokoj poslovnoj školi Libertas u Zagrebu; uz to predaje i na veleučilištima Experta i VERN. Doktorirao je 2008. na Ekonomskom fakultetu, a stručno se usavršavao u zemlji i inozemstvu. Autor je oko 25 znanstveno stručnih radova te predaje na domaćim i međunarodnim kongresima, konferencijama i stručnim skupovima. Osam godina bio je direktor đurđevačkog hotela Picok, nakon čega je postao izvršni menadžer u internacionalnoj kompaniji Podravka.

Prof.dr.sc. Davor Pavuna

Prof.dr.sc. Davor Pavuna

Fizičar i izumitelj. Diplomirao je eksperimentalnu fiziku na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, a doktor znanosti postao je 1982. godine u Cambridgeu iz područja fizike kondenzirane materije. Provodio je istraživanja u Francuskoj, Australiji i SAD-u, a već 30 godina radi u Lausanneu u Švicarskoj kao sveučilišni profesor fizike, kemije kondenzirane materije te mikro i opto elektronike. Predsjednik je svjetskog kongresa o nano-inženjeringu u novim oksidnim tehnologijama u SAD-u. Također je i savjetnik poduzećima u nekoliko država, a američki predsjednik Barack Obama angažirao ga je kao savjetnika iz područja energetike.

Tomislav Vuić

Tomislav Vuić

Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Poslovnu karijeru u bankarstvu započeo je 1996. u Trgovačkoj banci gdje je tri godine bio na funkciji predsjednika. Dvanaest godina bio je zamjenik predsjednika Uprave, a dvaput po godinu dana predsjednik Uprave u Erste & Steirmärkische Bank. 2014. godine imenovan je predsjednikom Hrvatske Poštanske Banke. Tijekom poslovne karijere, stručno znanje usavršavao je u sklopu Programa razvoja za Top 22 menadžera Erste Grupe (TED – Top Executive Development).

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberi datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00h
  Subota 09:00 - 14:00h