×

2015. godina

Leonardo da Vinci je jednom rekao:
„Učenje nikad ne može iscrpiti razum.“

I zaista je tako.

Svakim danom učimo nove vještine, stječemo nova znanja i to nas čini boljima. Shvatili smo da kontinuirano učenje pomaže u stjecanju sigurnosti zaposlenika u vlastite sposobnosti čime mogu brže, učinkovitije i s manje stresa ostvariti pred njih postavljene ciljeve.

Zato smo osnovali „BAGATIN AKADEMIJU“ koja je prve polaznike odnosno naše zaposlenike primila u svoje klupe 2015. godine.

Prva „BAGATIN AKADEMIJA” ugostila je mnoge poznate poduzetnike, profesore, trenere. Talentirani pojedinci s nama su podijelili svoje iskustvo i podučili nas o uspjehu i neuspjehu, kako poboljšati prodaju, unaprijediti komunikaciju ili jednostavno, biti bolji čovjek.

Moduli

I. MODUL: Pretvorite zadovoljstvo u oduševljenje!

U prvi modul uveli su nas naš CEO/Ravnatelj Ognjen Bagatin i gost predavač Boris Blažinić, koji nas je podučio kako postati “five star” poliklinika i zadovoljnog klijenta pretvoriti u oduševljenog.

II. MODUL: Kultura uslužnosti

Druge subote ugostili smo dr. Slavka Sakomana, Mariju Kalinić, Katarinu Pavliša, Lanu Horak i Davora Perkova. Svatko od njih iz svoje je stručne perspektive progovorio o kulturi uslužnosti te što to znači u praksi i svakodnevnom radu.

III. MODUL: Strategija u službi vrhunske uslužnosti

Trenerice Katarina Pavliša i Lana Horak iz Prave Formule uvele su nas u svijet strategije, planiranja i upravljanja. Matej Sakoman, psiholog i coach, podsjetio nas je na vrhunsku uslužnost kroz primjer kavijara.

IV. MODUL: Uslužno vodstvo

Ponovno smo imali priliku slušati izvrsne predavačice Katarinu Pavliša i Lanu Horak iz Prave Formule na temu vođenja i uslužnosti. U popodnevnom dijelu slušali smo iskustva poznatih poduzetnika - Davor Perkov, Tomislav Vuić, Dario Šimić, Igor Haralović - te kroz njihova iskustva upijali znanje o vođenju, motivaciji, padovima i uspjesima.

V. MODUL: Učenje od klijenata

Trenerice iz Prave Formule i Domagoj Lipošinović, trener i coach, potaknuli su nas da svoju uslugu promotrimo s druge strane te se stavimo u ulogu klijenta. Naučili smo što je važno u feedbacku i kako ga od klijenta dobiti te kako prodavati bez da prodajemo.

VI. MODUL: Životno putovanje i svjesnost

U šestom modulu različiti gosti proveli su nas kroz životno putovanje – kroz znanstveni pristup, praktični te psihološki. Bilo je zanimljivo čuti životne priče te izvući pouke o uspjehu i padovima te smislenosti života.

VII. MODUL: Neka Sila bude s vama!

Intergalaktičko putovanje i predavanje Johna Thedhama zaokružilo je prvu Bagatin Akademiju. Kroz dinamičke aktivnosti zaposlenici su razvijali kreativnost, liderstvo, strast i zajedništvo.

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberi datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00h
  Subota 09:00 - 14:00h