×

Poliklinika Bagatin na prestižnoj konferenciji za medicinski turizam 04. travanj 2017.

Novosti

Poliklinika Bagatin na prestižnoj konferenciji za medicinski turizam

Brojni cijenjeni sudionici naglasili su nas trud i rad te nas prepoznali kao snažnog inicijatora medicinskog turizma u Hrvatskoj.

Predstavnici Poliklinike na čelu s ravnateljem Ognjenom Bagatinom sudjelovali su od 28. veljače do 2. ožujka na prestižnoj HTI (Health, Tourism Industry Conference) konferenciji u Rovinju koja je ujedno najveća B2B konferencija za medicinski turizam u europi. 

Web-novosti_PB_848x364px_422

Posebna čast bila nam je nositi titulu ovogodišnjeg srebrnog sponzora ovako velikog događaja, a naš trud i rad prepoznali su brojni cijenjeni sudionici poput članova MTA-a (Medical Tourism Association) koji su nas prepoznali kao snažnog inicijatora medicinskog turizma u Hrvatskoj te ministra turizma Garia Capellija koji nas je spomenuo u svom govoru.

Također, naš ravnatelj Ognjen Bagatin bio je jedan od ključnih govornika na konferenciji i voditelj panela na temu Croatian Clinics – Emerging EU brands te moderator sastanka svih buyera/facilitatora koji su posjetili konferenciju, pod nazivom Buyers Initiative.

Web-novosti_PB_848x364px_423

Cilj ove konferencije bilo je prije svega proširivanje mreže kontakata i ostvarivanje suradnje s novim facilitatorima na novim ili već postojećim tržištima. Također, razmjena znanja i iskustva te razvijanje još bolje suradnje sa svim sudionicima, bilo da se radilo o državnim tijelima kao što su naša ministarstva, HGK (Hrvatska gospodarska komora), TZGZ (Turistička zajednica grada Zagreba) te svi ostali pružatelji usluga koji predstavljaju lidere ovog posla na Hrvatskom tržištu.

Web-novosti_PB_848x364px_420

Završetkom ove konferencije već kreću pripreme za novu koja će se slijedeće godine održati u Zagrebu u razdoblju od 01.-03. ožujka, što nas izrazito raduje. Veselimo se novim druženjima, novim zanimljivim izlaganjima, predstavljanjima novih usluga, materijala, vodiča. 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberi datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00h
  Subota 09:00 - 14:00h

Lokacije

Gdje parkirati

Parking Parkiranje u podzemnoj garaži Green Gold centra. Za detaljnije informacije preuzmite kartu