×

Predstavljamo vam našu novu anti-age kampanju 05. rujan 2016.

Novosti

Predstavljamo vam našu novu anti-age kampanju

„Pokažite ljepšu stranu iskustva“

„Ljepota žene nije u crtama lica, već odraz njezine duše i strast koju pokazuje prema onome što voli. Ljepota žene s godinama samo raste.“ svojevremeno je izjavila ikona ljepote Audrey Hepburn.

I apsolutno je u pravu! Doduše, danas su godine koje ostave trag na licu najčešće pod strogim povećalom društva i žena samih. No ipak, od bora na licu, o bogatom životnom iskustvu žene puno bolje govore njezina individualna postignuća, ostvareni ciljevi i životne pobjede.

Na tragu tog zaključka dolazi i naziv nove kampanje Poliklinike Bagatin «Pokažite ljepšu stranu iskustva» kojom se pozivaju žene da postave neke nove imperative ljepote koje će, uz svakodnevne obveze, marljivo njegovati. Jer znamo da doista postoje ljepši načini kojima se može naglasiti životno iskustvo.

Nova kampanja za tretmane lica

Ambasadorice Poliklinike Bagatin, Ecija Ojdanić, Ivana Husar i Ana Begić Tahiri, žene su čije se iskustvo ne vidi u broju bora na njihovom licu, već u broju svih odrađenih glazbenih nastupa, kazališnih predstava, serija i emisija.

Čak tri stvari su im zajedničke – pozornica kao drugi dom, poslovni uspjesi kojima se svi divimo te svakodnevna briga o koži lica koja je jedan od najvažnijih dijelova našeg tijela.

Ecija, Ivana i Ana ponosno su stale pred objektiv poznate fotografkinje Mare Milin i s osmijehom na licu spremno pozirale pokazujući sve svoje savršene nesavršenosti. Vizažistica Simona Antonović, prirodnim i decentnim make-upom dodatno je naglasila njihovu ljepotu, a za frizure se pobrinuo hair stylist Domagoj Vidaković.

Koji su idealni tretmani?

U bogatoj ponudi Poliklinike je više od 60 različitih tretmana za njegu lica poput mikrodermoabrazije, kemijskog pilinga i Dermapen terapija mikroiglicama (u kategoriji neinvanzivnih tretmana)  ili pak Vistabel terapije, mezoterapije te najnovije – PRP terapije matičnim stanicama. Svakom tragu starenja naših ambasadorica pristupili smo individualnim i cjelovitim pristupom, bez iznimke.  Stoga je tim naših estetskih kirurga, dermatologa i medicinskih kozmetologa svakoj pojedinačno odabrao najbolje tretmane za njihovu kožu.

Našoj najmlađoj ljepotici, Ivani, odabrali smo tretmane za prevenciju starenja kože koji odmah ostavlja trag na tonusu i teksturi njezinog mladenačkog lica.

Ivana Husar Anti Age kampanja Poliklinike Bagatin

Med Visage neinvanzivan je ultrazvučni tretman u kombinaciji s radiofrekvencijom kojim se zateže opuštena koža te se vraća i održava mladolik izgled lica, vrata i dekoltea. U kombinaciji s Reviderm mikrodermoabrazijom, minimiziraju se borice, ujednačava ten, uklanja se odumrli sloj stanica čime se potiče rast novih stanica, kao i prirodno stvaranje kolagena.

Divnu Eciju podvrgnuli smo laserskom pomlađivanju. Ovim anti-age tretmanom zateže se koža lica, uklanjaju se sitne kapilare i reduciraju se mrlje na koži. Plitke bore na licu, kao i ožiljci od akni, postaju stvar prošlosti, a koža poprima nove, mladenačke teksture.

Ecija Ojdanić Anti Age kampanja Poliklinike Bagatin

S godinama koža počinje gubiti hijaluronsku kiselinu, potkožnu masnoću i elastičnost. Kao posljedica toga stvaraju se mimičke bore, a koža postaje umorna i bez sjaja.

Kod prekrasne Ane smotome problemu doskočili Juvederm dermalnim filerima pomoću kojih se popunjavaju bore, vraća izgubljeni sjaj, hidratizira koža i, ono najbitnije, zadržava prirodan izgled lica.

Ana Begić Tahiri Anti Age kampanja Poliklinike Bagatin

Cjelovit i individualan pristup svakom klijentu

Kao veliki zagovornici cjelovitog pristupa, gotovo uvijek koristimo kombinaciju tretmana iz naše bogate ponude. Jer samo uz različite tehnologije i pristupe njezi kože lica, stvaramo idealan program te na taj način postižemo najbolje i, još važnije, dugotrajne rezultate.

Stoga je preporuka prije svakog tretmana napraviti VISIA profesionalnu analiza kože lica, kojom se dobiva detaljan uvid u stanje i problematiku vaše kože. Najmodernija tehnologija omogućava definiranje idealne kombinacije tretmana za svakog pojedinog klijenta.

Detaljnu ponudu s najtraženijim anti-age tretmanima naše Poliklinike u obliku Vodiča za pomlađivanje lica možete besplatno preuzeti te se dodatno  informirati.

Za sve ostale upite kao i za narudžbe na usluzi vam stoji ljubazno osoblje našeg call centra na broju 01/4610-225, a svoj upit možete poslati i mailom na info@poliklinikabagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberi datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 10:00 - 18:00h
  Subota 09:00 - 14:00h

Lokacije

Gdje parkirati

Parking Parkiranje u podzemnoj garaži Green Gold centra. Za detaljnije informacije preuzmite kartu