×

info telefon +385 1 46 10 225

Edukacija doktora u Varšavi 17. ožujak 2017.

Novosti

Edukacija doktora u Varšavi

Prezentiranje novog Allergan proizvoda.

Početkom mjeseca u prelijepoj Varšavi održana je edukacija tvrtke Allergan na kojoj su sudjelovali i naši doktori, doktorica Snježana Kramarić i doktor Tomica Bagatin, ujedno i službeni trener i edukator tvrtke Allergan za aplikaciju Juvederm dermalnih filera i Vistabela na području cijele naše regije.

Web-novosti_PB_848x364px_419

 Glavna tema edukacije bilo je lansiranje preparata s velikim potencijalom pod nazivom Juvederm Volite, kojeg za sada nema na hrvatskom tržištu, ali već početkom travnja moći ćete ga pronaći ekskluzivno u našoj bogatoj ponudi.

Juvederm Volite je dermalni filer VYCROSS tehnologije, prvenstveno namijenjen povećanju kvalitete kože. Osim što njegova svojstva poboljšavaju hidrataciju i teksturu kože, također pospješuju njezinu glatkoću.

Web-novosti_PB_848x364px_417

Indikacije za primjenu ovog proizvoda su vrlo široke, jer se njime mogu tretirati različita područja poput, lica, vrata, dekoltea i ruku kada na tim područjima želite poboljšati hidrataciju, elastičnost, ublažiti sitne bore i poboljšati teksturu same kože.

Web-novosti_PB_848x364px_418

 Rezultati kliničke studije pokazuju kako nakon primjene Juvederm Volite dermalnog filera postignuto poboljšanje kože jasno vidljivo tijekom 6 mjeseci od apliciranja.

 U našoj Poliklinici doktori posebno naglašavaju rad koji uključuje cjeloviti pristup i pritom se čuva prirodna animacija lica, a same korekcije ostavljaju mladenački efekt čime postižemo odlične rezultate i krajnje zadovoljstvo naših klijenata. 

Web-novosti_PB_848x364px_416

Ako vas zanima više informacija o tretmanu dermalnim filerima u našoj Poliklinici slobodno nam se obratite telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@poliklinikabagatin.hr.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberi datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00h
  Subota 09:00 - 14:00h

Lokacije

Gdje parkirati

Parking Parkiranje u podzemnoj garaži Green Gold centra. Za detaljnije informacije preuzmite kartu

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.