×

After work druženje brenda 'Rolex' u našoj Poliklinici 13. travanj 2017.

Novosti

After work druženje brenda 'Rolex' u našoj Poliklinici

U suradnji s partnerima firme Mamić, generalnim zastupnicima za Hrvatsku luksuznog švicarskog brenda Rolex, u prostorima Poliklinike priredili smo ugodno popodnevno druženje za njihove odabrane klijente na kojem smo predstavili našu ponudu.

Na kraju napornog radnog dana najbolje je nagraditi se za sav trud i rad.  A 'after work' druženje na 10. katu Poliklinike Bagatin, dok vani lagano rominja kiša, čini se kao jako dobra nagrada. Naš otmjeni prostor dodatno smo uredili cvjetnim dekoracijama, pripremili smo piće okrijepe i ukusne zalogaje te spremno dočekali uzvanike.

Web-novosti_PB_848x364px_438

Kroz kratku prezentaciju predstavili smo im osnovne informacije o tretmanima Centra za oblikovanje tijela te tretmanima za pomlađivanje lica, o bogatoj ponudi lasera, o svim novitetima dental centra, kao i novostima u svijetu estetske kirurgije.

Nakon toga uslijedio je kratki obilazak Poliklinike i ordinacija u pratnji našeg stručnog tima, doktora Tomice Bagatina, specijalista maksilofacijalne kirurgije, voditeljice stomatološkog odjela Mirne Munitić te voditeljice naše Poliklinike u Green Gold Toweru, ujedno i stručnjakinje za neinvazivne tretmane lica i tijela, Kristine Ukalović.

Web-novosti_PB_848x364px_427

Svatko od njih imao je prilike gostima predstaviti rad svog odjela, bogatu ponudu tretmana i zahvata, dok su oni pak imali prilike naše doktore upitati apsolutno sve što ih je zanimalo o dermalnim filerima, botoksu, izbjeljivanju zubi, laserskom uklanjanju dlaka, profesionalnoj analizi kože lica

Web-novosti_PB_848x364px_440

Priliku smo iskoristili i za predstavljanje novog proizvoda u našoj ponudi – Volite hijaluronskog dermalnog filera koji poboljšava hidrataciju i teksturu kože, pospješuje njezinu glatkoću, a velika je novost i sama aplikacija. Naime, dermalni filer Volite, osim na kožu lica, može se aplicirati na kožu vrata, dekoltea i ruku. Uvođenjem ovog filera u bogatu ponudu Poliklinike nedugo nakon svjetske premijere našli smo se u odabranom društvu poliklinika u Hrvatskoj koje imaju priliku ovakav novitet ponuditi svojim klijentima.

Web-novosti_PB_848x364px_441

Time su se i naši uzvanici našli u odabranom društvu onih koji Volite imaju prilike isprobati. Osim mnogo novih dojmova i saznanja, gosti su s ugodnog druženja ponijeli i male prigodne poklone. 

Web-novosti_PB_848x364px_442

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberi datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00h
  Subota 09:00 - 14:00h

Lokacije

Gdje parkirati

Parking Parkiranje u podzemnoj garaži Green Gold centra. Za detaljnije informacije preuzmite kartu