×

Med Visage tretman za lifting lica

Med Visage tretman trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva.

Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je također i nevidljivi rezultat: stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled. Zbog svojih iznimnih rezultata, dobio je nadimak - nekirurški Face Lifting.

Opis zahvata

*Med Visage tretman kombinira dvije komplementarne i sinergične tehnologije u jednom alatu: ultrazvuk i radiofrekvenciju, kako bi učinak bio još bolji. 

Termalni učinak obje tehnologije potiče mehanizam obnove stanica te djeluje na kolagen i elastin, poboljšavajući izgled kože, ton i svjetlinu kože lica.

Povećana temperatura također stimulira prokrvljenost područja, čime se dovodi više kisika i hranjivih tvari za oporavak. Još jedna prednost pojačanog krvotoka je pojačani limfni protok, što pomaže u otklanjaju toksina i štetnih tvari.

Izravan učinak topline koja se osjeti prilikom tretmana je poticanje kontrakcije dermalnog kolagena, što pak uzrokuje zatezanje kože. Djelovanje ultrazvuka i radiofrekvencije potiče rast novog kolagena i s vremenom stvara prirodan učinak popunjavanja i toniranja kože.

Tretman je u potpunosti neinvazivan te neposredno nakon postupka daje početne rezultate. No za potpuni učinak podizanja potrebno je čekati 2 do 3 mjeseca dok se istrošeni kolagen pomladi i zamjeni novim i jačim. 

Med Visage

Med Visage tretman potiče razvoj novog kolagena i stvara prirodan učinak podizanja tonusa i liftinga tokom vremena. Riječ je o ultrazvuku od 5 MHZ, usmjerenog i složenog tako da optimizira doticaj s kožom. 

Jedan tretman traje od 60 do 90 minuta, a klijent ima osjećaj laganog dubinskog zagrijavanja koje traje do nekoliko sati nakon tretmana, kao posljedica stimulacije koja se nastavlja čak i nakon samog tretmana. Nakon tretmana nije neuobičajeno lagano crvenilo kože koja je posljedica ultrazvučnog djelovanja na tkivo.

*Napomena: Rezultati zahvata mogu varirati od osobe do osobe te je iznimno važno stoga na konzultacijama s doktorom i/ ili kozmetolozima, temeljem njihovih preporuka, postaviti realne ciljeve. Nužno je pridržavati se svih uputa i preporuka koje se dobe od medicinskog osoblja nakon tretmana, kako bi rezultati bili zadovoljavajući, odnosno u skladu s očekivanjima koja su definirana tijekom konzultacija.

Med Visage pomaže kod popravka tonusa i elastičnosti lica

S Med Visage tretmanom:

  • Zatežemo i pomlađujemo kožu lica, vrata i dekoltea
  • Uklanjamo bore na licu i vratu
  • Stimuliramo proizvodnju novog kolagena
  • Izvodimo takozvani nekirurški Face Lifting
  • Smanjujemo podbradak
  • Smanjujemo podočnjake
  • Podižemo očne kapke
  • Izvodimo lifting ruku

Kandidati

U Poliklinici Bagatin stručno osoblje odabrat će najbolji paket za potrebe vaše kože. Tretman Med Visage preporučujemo osobama od 30-te godine ili u trenutku kada ste primijetili prve bore na vašem licu ili gubitak elastičnosti.

Priprema

Prije Med Visage ultrazvučne terapije kožu čistimo REVIDERM mlijekom za čišćenje te osvježavamo termalnim tonikom. Nakon što je koža čista slijedi faza enzimatskog pilinga uz pomoć kojeg prije svakog Med Visage tretmana uklanjamo rožnati sloj stanica.

Tijek zahvata

Slijedi detaljna, topla masaža na svakoj zoni lica i vrata u ukupnom trajanju od 24 minute.

Nakon tretmana koža je propusna i ima veću mogućnost upijanja aktivnih sastojaka stoga naš tretman nastavljamo uz njegu dermokozmetike REVIDERM ubacujući u potkožje ampule hyalurona i citokina koji u sebi sadrže visok udio aktivnih sastojaka. Na ampule uz pomoć Instant Lifting Boostera apliciramo kolagensku masku koja će dati ugodan osjećaj hlađenja uz dubinsku penetraciju vlage u potkožje.

Nakon samo 15 minuta koža će postati baršunasta i meka, a nanošenjem seruma i završne kreme ovisno o tipu kože klijenta, nježnom masažom, privest ćemo ovaj tretman kraju.

Baršunasta i meka koža uz Med Visage tretman

Oporavak

Nakon tretmana koža je obnovljena, mladolikog izgleda, bez velikog crvenila. Osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Isto tako moguće je nakon tretmana nanijeti šminku. 

Paket

U suradnji s bankama Poliklinika Bagatin osigurava mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata. Više o načinima plaćanja i cijenu tretmana možete pogledati u aktualnom cjeniku Poliklinike Bagatin.

Iskoristite popust od 50% i naručite se na VISIA analizu po promotivnoj cijeni!

Povezane usluge

Osobe koje su posjetile ovu stranicu, također su pokazale interes za ove usluge:

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberi datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00h
  Subota 09:00 - 14:00h

Lokacije

Gdje parkirati

Parking Parkiranje u podzemnoj garaži Green Gold centra. Za detaljnije informacije preuzmite kartu