×

VECTRA 3D konzultacije za nos

Danas prije same operacije u 3D simulaciji možete vidjeti kako biste izgledali nakon korekcije nosa. Taj uređaj se naziva VECTRA 3D i u regiji je dostupan samo u našoj Poliklinici. Na uređaju VECTRA 3D naši klijenti prvo vide realno, postojeće stanje na određenom dijelu tijela, a zatim se mapiranjem anatomije te stvaranjem simulirane fotografije, temeljene na zahvatu kojeg želi, dolazi do krajnjeg rezultata, odnosno izgleda nakon estetskog zahvata. 

Za vrijeme konzultacija razgovarat ćemo o vašim ciljevima te koje značajke zahvata vam se sviđaju, a koje ne. Nakon toga ćemo za vas osmisliti najbolji postupak na osnovu vaših individualnih potreba, a pritom ćemo uključiti i fotosimulator Vectra 3D. Dr. Bagatin će vas prije zahvata fotografirati koristeći Vectru 3D uz pomoć medicinskog osoblja naše Poliklinike. Doktor će potom kompjuterski izmijeniti obilježja vašeg nosa stvarajući na taj način simulaciju kako biste trebali izgledati nakon zahvata. U ovom postupku istraživanja, Vectra 3D stvara fotografije koje pomažu vama i dr. Bagatinu otkriti krećete li se u željenom smjeru.

Vectra 3D fotosimulation

Tokom kontrola nakon zahvata ponovo ćemo vas fotografirati uz pomoć Vectre 3D kako bismo usporedili rezultate prije i poslije zahvata. Na koncu, Vectra 3D kompjuterski sustav je simulacijski alat koji vam omogućuje vizualnu prezentaciju vašeg potencijalnog izgleda nakon zahvata. Također pomaže u povećanju sigurnosti, vizualno vam potvrđujući da su vaše potrebe shvaćene.

Vectra 3D konzultacije

Shvaćanje prednosti:

  • Sada je moguće vizualizirati korekcije na vašem licu i tijelu za zahvate poput povećanja grudipodizanja grudi, liposukcije, stavljanje implantata u bradu ili apliciranje dermalnih filera kako bi uskladili proporcije vašeg tijela ili lica.
  • Možete se osjećati ugodno ukoliko se odlučite za povećanje grudi kada znate da vrlo jednostavno možete vizualizirati kako bi izgledali s implantatima različite veličine.
  • Vrlo lako možemo vizualizirati različite izglede tako da možete razbistriti svoja očekivanja i biti sigurni u ono što želite.
  • Zajedno možemo shvatiti vaše ciljeve i onda težiti tome da ih pretvorimo u stvarnost. Iako rezultati s Vectrom 3D čine potencijalni ishod vašeg zahvata još preciznijim, ipak vam ne možemo jamčiti da će konačni rezultat biti u potpunosti identičan kompjuterski stvorenom modelu, jer su određena odstupanja uvijek moguća.
  • Najbolji dio VECTRE 3D je u konačnici povećano ukupno zadovoljstvo samog pacijenta cjelokupnom uslugom.

Povezane usluge

Osobe koje su posjetile ovu stranicu, također su pokazale interes za ove usluge:

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberi datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00h
  Subota 09:00 - 14:00h

Lokacije

Gdje parkirati

Parking Parkiranje u podzemnoj garaži Green Gold centra. Za detaljnije informacije preuzmite kartu