×

VECTRA 3D konzultacije za grudi

Specijalizirani smo za prilagodbu svakog zahvata na grudima prema pojedincu, no nije uvijek lako zamisliti kako biste mogli izgledati s različitim oblicima ili položajem grudi. Sada vam možemo pomoći da budete sigurni da ste donijeli odluku koja vam se sviđa. VECTRA 3D trodimenzionalne fotografije pomažu vam pri odluci o određenom zahvatu. Vrlo lako možemo vizualizirati različite izglede, tako da možete razbistriti svoja očekivanja i biti sigurni u ono što želite.

Danas prije same operacije u 3D simulaciji možete vidjeti kako biste izgledali nakon zahvata povećanja grudi,smanjenja grudi ili podizanja grudi. Taj uređaj se naziva VECTRA 3D fotosimulator i u regiji je dostupan samo u našoj poliklinici. Na uređaju VECTRA 3D pacijent prvo vidi realno, postojeće stanje na određenom dijelu tijela, a zatim se mapiranjem anatomije te stvaranjem simulirane fotografije, temeljene na zahvatu kojeg pacijent želi, dolazi do krajnjeg rezultata, odnosno izgleda nakon estetskog zahvata.  

VECTRA 3D ima izvanredne performanse. Visoka rezolucija snimanja osigurava realističnu verziju najsitnijih detalja, a stvarni rezultati bit će vrlo slični simulaciji koju je kirurg izradio. Kod operacije grudi simulacije su temeljene na stvarnim implantatima koje dr. Dinko Bagatin koristi za vrijeme estetskog zahvata. VECTRA 3D fotosimulator pruža pacijentu određenu sigurnost u rezultat zahvata, a našem doktoru sjajan je pokazatelj onog što pacijent želi. VECTRA 3D uvelike pridonosi komunikaciji između pacijenta i doktora u Poliklinici Bagatin. Svjetska praksa pokazala je kako se ovakva, predoperativna simulacija, kroz ruke profesionalnog kirurga, u najvećem postotku do sad, uspjela približiti krajnjem rezultatu.

Breast augmentation
Konzultacije s VECTRA 3D

Na primjer, možda niste sigurni u kojoj mjeri želite povećati svoje grudi veličine A. Upotrebom posljednjeg dostignuća poput VECTRE 3D dr. Bagatin može vam pomoći da usporedite različite veličine implantata za grudi te vidite kako bi izgledali nakon zahvata. Mi ćemo raditi s vama, simulirajući različite opcije sve dok ne nađemo onu koja će izmamiti osmjeh na vaše lice.

Breast augmentation

Shvaćanje prednosti:

  • Sada je moguće vizualizirati korekcije na vašem licu i tijelu za zahvate poput povećanja grudipodizanja grudi, liposukcije, stavljanje implantata u bradu ili apliciranje dermalnih filera kako bi uskladili proporcije vašeg tijela ili lica.
  • Možete se osjećati ugodno ukoliko se odlučite za povećanje grudi kada znate da vrlo jednostavno možete vizualizirati kako bi izgledali s implantatima različite veličine.
  • Vrlo lako možemo vizualizirati različite izglede tako da možete razbistriti svoja očekivanja i biti sigurni u ono što želite.
  • Zajedno možemo shvatiti vaše ciljeve i onda težiti tome da ih pretvorimo u stvarnost. Iako rezultati s VECTROM 3D čine potencijalni ishod vašeg zahvata još preciznijim, ipak vam ne možemo jamčiti da će konačni rezultat biti u potpunosti identičan kompjuterski stvorenom modelu, jer su određena odstupanja uvijek moguća.
  • Najbolji dio VECTRE 3D je u konačnici povećano ukupno zadovoljstvo samog pacijenta cjelokupnom uslugom.

Povezane usluge

Osobe koje su posjetile ovu stranicu, također su pokazale interes za ove usluge:

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberi datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00h
  Subota 09:00 - 14:00h

Lokacije

Gdje parkirati

Parking Parkiranje u podzemnoj garaži Green Gold centra. Za detaljnije informacije preuzmite kartu